Zsa Zsa o pokretanju vlastitog brenda i borbi s aknama: ‘Skrivala sam se i izbjegavala gledati ljude u oči’

Mlada pjevačica Zsa Zsa na radiju Ultra Split otkrila je kakve su prve reakcije na njezin proizvod za njegu problematične kože, ispričala je kako se nosi s izazovima koji prate pokretanje vlastitog brenda, a otpjevala je i dio svoje nove pjesme koja će uskoro ugledati svjetlo dana.

Od nedavno je u prodaji njezin prvi proizvod za njegu kože.

‘Trema mi je, to nije zezancija, nije mala stvar. Treba proći mjesec dana da dobijem prave reakcije, prošla su dva tjedna. Već sad me zvala dermatologinja iz Zagreba i rekla – Čuj ti, Zsa Zsa, već mi ih je pet došlo ovaj tjedan, rekli su da su zamijenili sve proizvode s tvojim uljem. Drago mi je to čuti, cure javljaju da im je pomoglo, to mi je najvažnije. Ja sam primarno pjevačica, to ću uvijek biti, ali imam svoju priču, pronašla sam rješenje za svoj problem i želim ga podijeliti s drugima’ objasnila je ova 27-godišnja pjevačica iza koje je višegodišnja borba s aknama.

Poslala je i poruku svima koji se nose sa sličnim tegobama.

‘Nije lako, znam da nije. To su procesi prihvaćanja samog sebe. Nemam neku formulu, ali najvažnije od svega je krenuti promatrati se iznutra i graditi se iznutra. Koliko god to zvučao kao klišej, kad shvatiš koliko si iznutra vrijedan, ono izvana je sitnica. Meni je pomoglo kad sam krenula hodati van bez šminke, bilo mi je jako teško, skrivala sam se i izbjegavala gledati ljude u oči’, kazala je Zsa Zsa.

Osvrnula se i na sam proces pokretanja vlastitoga branda:

‘Kod nas se znaju zakomplicirati stvari zbog papirologije, ali ja imam taj neki poriv rješavanja problema. Meni je to izazov. Svaki korak na koji nailazim rješavam uz pomoć dragih ljudi oko sebe. Ništa nema odjednom. Zanimljiva mi je ova strana biznisa’.

Primarno je ipak orijentirana na glazbu. Na Ultri Split otkrila je Slavku Škarici da uskoro možemo očekivati njezinu novu stvar i otpjevala dio te ljubavne balade.

Zsa Zsa teasa novu pjesmu na Ultri!

Sretno zaljubljena pjevačica rekla je da joj je u ljubavnom odnosu ‘uvijek proljeće, a odgovorila je i što bi poručila mladoj sebi, kao i svima koji tek rade na ostvarivanju svojih snova.

‘Sve što hoću to i mogu, uvijek. Slušajte starije, ali nemojte se držati njihovih savjeta k’o pijan plota’ zaključila je Zsa Zsa.