Znaš li zašto će Danijela pjevati u dvorištu obožavateljice?

Dok se koncerti otkazuju jedan za drugim, narodni organizira jedan poseban – ‘Koncert u tvom domu’, a ovogodišnja zvijezda Danijela Martinović putuje u Čakovec.
Privatan nastup poznate pjevačke zvijezde VIP je privilegija koju ti nudi samo radio koji te sluša. U srijedu, 23. rujna, u ekskluzivnom koncertu će uživati obitelj Treska Sorić.

Prijavili su se mnogi i pozvali Danijelu da zapjeva baš u njihovom dvorištu, vrtu ili na terasi, ali stručni žiri, Danijelu Martinović i voditeljsku ekipu narodnog Marka Bratoša, Hrvoja Kečkeša, Tatjanu Jurić, Nives Ivanišević, Tomislava Cvetkovića, Ginu Victoriju Damjanović, Elizabetu Brodić i Duju Milišu, osvojila je svojom video prijavom Erna Treska Sorić.

‘Ovo nisam nikad doživjela, znam da će to biti koncert koji će Čakovec pamtiti. To će biti iznenađenje za mojeg tatu koji slavi 60. rođendan, a niti ne zna da sam se ja prijavila’, u dahu je ispričala nakon što je doznala da im stiže Danijela.

Ne trebaš tražiti ulaznice, jer ih, jednostavno, nema. Kartu za nezaboravnu rujansku noć dobila je samo Erna, a na privatni koncert, koji će se održati u skladu sa svim epidemiološkim mjerama, pozvat će obitelj i ekipu.
Na njoj je samo da uživa, a sve troškove organizacije pokriva narodni. Radio koji te sluša montirat će ‘pozornicu’, postaviti rasvjetu i dovesti zvijezdu večeri – Danijelu.

‘Ja ću dati sve najbolje od sebe za taj koncert. Pristiglo je toliko predivnih prijava, ali Erna je bila posebna pa dolazimo upravo u njezin dom’, rekla je popularna Splićanka iza koje su nezaboravni hitova poput ‘Neka mi ne svane’, ‘Da je slađe zaspati’, ‘Danima, godinama, satima’.

Kada je na narodnom predstavljena kao ovogodišnja zvijezda ‘Koncerta u tvom domu’ otkrila je da uživa u spontanim svirkama u kućnoj atmosferi koje se mogu pretvoriti u pravu čaroliju.

Čarobnu večer očekujemo u srijedu u Čakovcu, a svoju je već lani doživjela obitelj Križmanić iz istarskog mjesta Sidreti kada im je u dnevnom boravku zapjevala Jelena Rozga. Još pamtimo nezaboravan duet Jelene i domaćina Paola Križmanića.

‘Zadovoljstvo nam je slušateljima poklanjati nezaboravna iskustva, jer oni su nam, naravno, uvijek na prvom mjestu bilo da se radi o koncertima u njihovim domovima ili najvećim Arenama, humanitarnim akcijama… I zbog svega toga narodni je više od radija’, istaknuo je direktor Katijan Knok.

Najslušaniji radio i njihov narodni TV uživo će prenositi ‘Koncert u tvom domu’ iz Čakovca u srijedu, od 19 sati.