Voditeljica splitskog radija Valentina Miletić nakon cjelodnevnog partijanja: ‘Ultra Boat Party je posebna priča’

Ultra Boat Party, za koji se tražila karta više, opravdao je sva očekivanja. Nekadašnji vojni brod bio je epicentar odlične zabave. 

Ultra Boat Party, party na moru organizirao je najjači splitski radio za mlade – Ultra Split. U plesnim ritmovima, bilo na palubi broda ili u moru, uživali su brojni posjetitelji. Među njima i voditeljica Ultre Split Valentina Miletić.
„Obožavam ljeto i ljetne partyje za koje se ne treba puno spremati, a brod je posebna priča, viša razina. Nema brige oko šminke, frizure i odjeće. Samo se trebaš pojaviti i uhvatiti ritam. Baš smo se zabavili i jedva čekam sljedeći Ultra Boat Party.”
Foto: Ultra Split
Za odličnu atmosferu na partyju pobrinuli su se DJ-i Ivo, Stiiv US i Joe 2 Shine koji nije skrivao oduševljenje.”Od ideje do organizacije, sve je bilo top. Ekipa je bila fenomenalna, bio mi je gušt svirati na brodu s takvim ljudima. Uopće nisam imao osjećaj da radim nego sam uživao.”Ekipa je partijala bez predaha od trenutka kad se brod otisnuo na pučinu sa splitske Rive pa sve do povratka. Povremeno se tek tražilo osvježenje u moru, a za tu priliku brod je opremljen i velikim zračnim toboganom.
U tim trenucima zabava bi se jednostavno preselila s broda na napuhance.
Foto: Ultra Split
Dobra glazba, savršen ljetni dan, rasplesana ekipa i morske radosti recept su za nezaboravan ljetni party, a s Ultre Split najavljuju da će iduće godine biti još veći.