Viralni hit u klapskoj izvedbi: Zaraznu dječju pjesmu Baby Shark obradila klapa Rišpet

Rišpetovci su na Radio Dalmaciji, u Večernjem showu s Giulianom, iznenadili i oduševili publiku obradom ultimativnog svjetskog hita, pjesmice Baby Shark. Pjevač Ivo Amulić otkrio je sinoć najbolji i najgori trenutak u 10-godišnjoj povijesti klape, a ispričao je i dosad nepoznatu anegdotu s Oliverom.

Krajem prošle godine, podsjetimo, dječja pjesma Baby Shark postala je najgledaniji video na YouTube ikada, a sada smo dobili i klapsku verziju.

Giuliano je Rišpetovce sinoć iznenadio informacijom da klapa slavi 10. rođendan.

‘Mogu vjerovati da je prošlo 10 godina, ali ste me stvarno iznenadili. Ostao sam k’o trica špadi’, rekao je pjevač Ivo Amulić i prisjetio se značajnih trenutaka u povijesti klape:

‘Najbolji trenutak bio je koncert u Spaladium areni, a najgori tri dana kasnije kad su nas zatvorili u lockdown.’

Amulić je otkrio Giulianu da je Oliver Dragojević jedan od razloga zašto je počeo pjevati i ispričao kako mu se jednom prilikom pridružio na pozornici.

‘Išao sam pjevati za maškare u Vela Luku i našli smo se prije koncerta na piću… Pitao me gdje pjevam i rekao – ajde, možda i ja dođem. Sat vremena nakon što je koncert krenuo penju se dvije maske na binu i uzimaju mikrofon. Bili su to Oliver i Brico’, ispričao je Amulić koji je zajedno s kolegama iz klape Rišpet na Radio Dalmaciji izveo i obradu legendarne pjesme Stojin na kantunu nezaboravnih splitskih Đavola.