VIDEO Propjevala i Edita Lučić Jelić: ‘Već sam dobila ponude za gaže, Giuliano ti si prošlost’

Poznati voditelji Radio Dalmacije sinoć nisu pričali nego pjevali! U rođendanskom izdanju Večernjeg showa s Giulianom Edita Lučić Jelić, u duetu s kolegom Sinišom Garbinom, izvela je veliki hit Gorana Bareta ‘Teške boje’, a slušatelje su iznenadili i Petra Kapor, Ines Nosić, Gordan Vasilj….

‘Od ove subote ja sam puna s gažama, na moj mobitel već su stigle ponude. Giuliano ti si prošlost’, poručila je dobro raspoložena Edita Lučić Jelić nakon što je sa Sinišom Garbinom odradila uistinu težak posao – obradili su jedan od najpoznatijih domaćih rock hitova.

Izazov su prihvatili i voditeljica Petra Kapor i producent Luka Matošić.

‘Bilo mi je stresno, čak sam malo i zasuzila nakon pjesme’, priznala je Petra nakon pjevačkog debija u posebnom izdanju Večernjeg showa s Giulianom u kojem su se voditelji prisjetili i svojih početaka na Radio Dalmaciji.

‘Imala sam dugu plavu kosu vezanu u rep i imala sam 20 kilograma manje. Fenomenalan je osjećaj buditi Dalmaciju tolike godine, a svako jutro nosi nešto novo – neke nove planove, izazove, nade, sreću… Neke i živciram jer ljudi nikako ne mogu shvatiti da mogu toliko pričati od 6 ujutro’, ispričala je Edita.

‘Kad sam došao na radio pred šeficom sam tri puta naglasio da želim raditi u tehnici, jer bilo me strah pričati. Zapravo, umirao sam od straha, ali sad mi je neopisivo drago šta mogu ćakulat s ljudima’, otkrio je Garbin.

Tijekom godina nakupilo se anegdota koje s veseljem prepričavaju, ali pamte i neke teške dane.

‘Stvarno ima puno pamtljivih momenata, kad padneš ispod pulta od smijeha i doslovno brišeš suze’, rekla je Ines Nosić, a Paola Kranjčević prisjetila se i onih trenutaka u kojima je bilo teško pronaći prave riječi, kada sa slušateljima treba podijeliti tužne vijesti.

Srećom, puno je više dobrih dana i komičnih situacija. Zna to dobro Anamarija Božinović, voditeljica i jedna od TikTok zvijezda radija.

‘Zabavno je čitati komentare na TikToku i odrađivati izazove koje nam zadaju pratitelji, zna stvarno biti urnebesnih.’

I ona se pridružila kolegama u zajedničkoj izvedbi pjesme ‘Sunny day’.