VIDEO Poslušajte kako je Jacques obradio svjetski hit: ‘Adele je izazov’

Jedan od naših najboljih vokala, Jacques Houdek u Living Room Acousticu narodnog pokazao je svu raskoš svog talenta. Otpjevao je na svoj način Adeleinu pjesmu ‘Rolling In The Deep’.

‘Adele je uvijek izazov, sad se vratila u velikom stilu. Ona je zapravo moja mlađa sestra, samo ona to još ne zna, možda da joj vi nekako prebacite tu informaciju. Htjeli smo dati hommage s ovom pjesmom. S ‘Rolling In The Deep’ se više možemo identificirati, iako smo mi ovdje više ‘Rolling In The Shit’, ali dobro’, objasnio je dobro raspoloženi Jacques svoj izbor pjesme.

Nije mala stvar pjevati pjesmu koju je proslavila jedna od najboljih svjetskih pjevačica, ali Jacques se nikad nije bojao izazova. S razlogom, jer je sinoć u dnevnom boravku narodnog napravio fantastičan posao. Poslušajte njegovu obradu ljubavne pjesme koja je osvojila svijet.

U razgovoru s Nives Ivanišević i Markom Toljom, Jacques je otkrio na što je u karijeri najponosniji.

‘Poslovno gledano, svojim najvećim uspjehom smatram to što sam 20 godina na sceni s pjesmama koje baš istinski volim i nikad ne idem s idejama kako se dodvoriti. Nastojim biti u trendu, pop glazba je materija koja je najprisutnija i ja mislim da daje najveću kreativnost’, poručio je Jacques u Living Room Acousticu narodnog, emisiji koja je na rasporedu svakog drugog četvrtka od 18 sati na narodnom i narodni TV-u.