VIDEO Petar Dragojević uglazbio upute za perilicu suđa i zvuči – romantično!

Petar Dragojević u Living Room Acousticu narodnog očarao je slušatelje obradom Gibonnijeve ‘Lipa moja’, ali bez riječi su ostali kada je otpjevao pjesmu čiji su stihovi zapravo upute za korištenje perilice suđa.

Petar Dragojević već je sa šest godina stao na pozornicu Zagrebačkog festivala s pjesmom koju je napisao veliki Zdenko Runjić. ‘Toliko sam se pripa da sam završija u bolnici kad sam doša u Split jer mi se od stresa i svega šećer digao.’

Oko glazbenih problema uvijek je pri ruci bio stric Oliver: ‘Kad god mi je nešto trebalo uskočiti, uvijek mi je on bio tu s nekim savjetom i zahvaljujem mu na tome‘, rekao je na narodnom o našem glazbenom velikanu.

Petar je sa 16 godina bio i dio TBF-a. ‘Tražili su klavijaturistu, a ja imao dobre klavijature, čak smo imali par svirki na Rivi. Ostao sam s njima odličan.‘

Koliko je dobar pokazao je kad su mu Gina Victoria Damjanović i Tomislav Cvetković dali da uglazbi upute za korištenje perilice suđa, a kako je uspio da i upute zvuče romantično pogledajte OVDJE.

Za obradu je odabrao pjesmu ‘Lipa moja’, za koju je rekao da mu je jedna od dražih Gibonnijevih stvari.

U travnju Petru izlazi novi singl ‘Kašun‘, a izjavio je da ga je ta pjesma pogodila točno u srž.