VIDEO Pažanin o otvaranju restorana u pandemiji i nezgodi iz kuhinje: ‘Kužina je luda kuća’

Poznati chef Ivan Pažanin, koji je nedavno otvorio restoran, u Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji otkrio je zašto je optimist po pitanju turističke sezone, kao i nezgodu iz kuhinje koju će zauvijek pamtiti. S Giulianom je na kraju zapjevao veliki hit Miše Kovača.

U ovo pandemijsko vrijeme kad stalno pristižu vijesti o zatvaranju restorana, Ivan Pažanin svoj je otvorio. ‘Toliko san sritan, taj Split, taj kamen i taj get su posebni. To je plan koji se kuje već dvi godine i evo, zahvaljujući koroni u mojoj se glavi nešto okrenulo – i to je to. To je bio pun pogodak’, kaže Pažanin uvjeren da su pred nama bolja vremena.

‘Ja sam ti vječni optimist i siguran sam da će bit dobra sezona, već sada se može vidit po gradu i strancima da će sve biti ok.’

Poznato je da je posao kuhara iznimno stresan, a Pažanin je ispričao nezgodu koju pamti. ‘Jednom mi je na Hvaru s gradela u kužinu došlo pet kila ribe. Ja sam bio na pultu, izbaciva i u jednom trenu mi je isklizlo iz ruku i sve palo na pod. Taj moment san upamtija zauvik. To se u kužini dešava, kužina je luda kuća uvik. Bitno da sam se snašao’, rekao je splitski chef.

Giuliano se potrudio saznati i kakav je bio kao dijete. Iznenadio je Pažanina jer je nazvao njegovu tetu Slavicu koja je ispričala neke dosad nepoznate detalje i ganula nećaka.

U večernjem showu splitski chef je i zapjevao s Giulianom, a u duetu se odlično snašao.

Na kraju dobrog druženja, a nakon velike pobjede Hajduka, Giuliano i Diktatori razveselili su slušatelje obradom pjesme Marijana Bana ‘Bila boja‘.