VIDEO Je li spreman? Ivo Amulić pokazao kako bebi mijenja pelenu

Uoči velikog koncerta u Spaladium Areni, članovi klape Rišpet u jutarnjem showu Radio Dalmacije najavili su da će dvorana biti krcata, razgovarali su s Jelenom Rozgom koja se lažno predstavila kao slušateljica Mare, a Ivo Amulić morao je pokazati kako mijenja pelene.

„Ostalo je još jako malo ulaznica, Arena će biti krcata i to nam je najveća zahvala za ovih devet godina“, kazao je Pero Kozomara, jedan od devet članova klape. S obzirom na to da ih je puno, voditeljicu Editu Lučić Jelić zanimalo je kako to izgleda kad se Rišpetovci porječkaju.

„To riješimo odmah, tog trenutka. Mi se i privatno puno družimo, uvik se nešto ispeče, dovedemo naše žene, cure, zapivamo, igramo društvene igre…“, odgovorio je Ivo Amulić.

Foto: Radio Dalmacija

Ipak, na Radio Dalmaciji su odlučili malo „zakuhati“. Predstavljajući se kao slušateljica Mare, u program se javila Jelena Rozga. Pokušala je izvući odgovor od svog menadžera Kozomare koji mu je duet draži – ‘Prsti zapleteni’ koji su Rišpetovci otpjevali s njom ili ”Jedina jubav moga života’ s Doris Dragović. Pero joj je prepoznao glas i ‘politički’ odgovorio kako su mu oba dueta podjednako draga.

Priključila se uskoro i Doris koja će u subotu, uz Zoricu Kondžu i Duška Ćurlića, biti gošća na Rišpetovom koncertu.

„To su prijatelji, to je cijeli život, to je cijela mladost iza nas. Sićam se Ive kad je Tutti Frutti krenuo, žene su padale u nesvijest kakav je šarmer bio, a tek glas…“, rekla je Doris Dragović.

Na komentar voditeljice Edite Lučić Jelić da u 50-ima sve nekako opada, a Amulić će u 58-oj ponovo postati otac, Ivo joj je odgovorio da je kod njega uvijek zimzeleno.

„Ćer će donit još jednu lipu, pozitivnu energiju u moju familiju i baš se veselim.“

Voditeljica mu je potom dala lutku bebe, pelenu i kremu i provjerila je li zaboravio kako se mijenjaju pelene. „Ma to su ove današnje pelene, a di su one pelene šta smo prije stavljali, na trokut, šta sam mora prat na ruke…“, nasmijao se Amulić i primio posla.

Kako se snašao pogledajte u videu.

Ivo Amulić mijenja pelene!