VIDEO Giulianov večernji show započeo prankom koji će se još dugo prepričavati

Giuliano je sinoć debitirao u stolcu radijskog voditelja i napravio pravi show. Na Radio Dalmaciji ugostio je ekipu iz Cambija koja je obradila veliki hit rock grupe Majke, a nazvao je i poznatog chefa Ivana Pažanina od kojeg je tražio lažni alibi – da kaže njegovoj ženi da su prošlu noć bili zajedno.

‘Slušaj, znaš šta te zovem… Možda će te moja Kike zvat. Jutros san u četiri doša doma, ne znam šta mi je bilo. Mamuran sam se probudio, pa sam reka da smo bili skupa…’, započeo je Giuliano, a Ivan Pažanin odmah nastavio: ‘Dobro, onda si bio u mene, bila je neka ekipa…’

Giuliano ga ispravlja da ipak nisu bili kod njega nego da je rekao ženi da su bili na wellnessu, nakon čega Pažanin postaje već ozbiljno zabrinut. Urnebesni razgovor, odnosno ‘Gluvi poziv s Giulianom’ poslušajte u nastavku.

Iznenađenje u showu priredili su i Cambijevci koji su na Radio Dalmaciji izveli obradu pjesme legendarnih Majki ‘A ti još plačeš’.

S pjesmom ‘Bambina mia’ Cambijevci se spremaju za ovogodišnji Splitski festival zajedno s TBF-om. ‘Ako ne završimo u samoizolaciji, vidimo se na Splitskom festivalu’, rekao je Sandro Gerbec.

Slušatelj Radio Dalmacije zamolio ih je savjet kako zaprositi djevojku, a odgovor mu je dao Jure Nikolić: ‘Meni je moja rekla – da si me u javnosti zaprosija, ne bi sad bili di jesmo (u braku). Većina žena ne voli baš prosidbu u javnosti.’ Joško Tranfić je zaključio da je jedino bitno pitati pravu osobu: ‘U pravilu triba samo doć i pitat, i nadat se da će ona reći – da. To je najjednostavniji mogući način.’

Tijekom nastupa uživo izveli su i pjesmu ‘Zaljubljen’ s refrenom na talijanskom jeziku. ‘Ovo je večeras jedini koncert u državi’, zaključio je dobro raspoloženi Giuliano.