Valentina Miletić zbog novog radijskog izazova preselila u Zagreb

Valentina Miletić prihvatila je novi radijski izazov i od danas je voditeljica Entera Zagreb.

Voditeljica, magistrica novinarstva, bivša Kraljica Dalmacije i blogerica Valentina Miletić novo je pojačanje zagrebačkog radija za mlade. Njihovim slušateljima jutros je prvi put u eteru zaželjela dobro jutro.

Njezino prvo Enter jutro pogledajte u videu.

VIDEO

‘Uživam u ovom poslu i vjerujem da to dopire do ljudi. Trudim se uljepšati im svaki dan i sigurna sam da ćemo se zajedno odlično zabavljati’, poručila je Valentina, a sa slušateljima će biti svaki radni dan od 7 do 11.

‘Tri zadnje godine sam vodila jutarnji show na Ultri Split tako da mi buđenja u pet nisu stran pojam, a pričati mogu čim zazvoni alarm’, kaže, ali i priznaje da alarm ipak zna odgoditi jednom ili dvaput, a možda i tri puta, ako je takav dan.
U Zagreb se doselila prije nekoliko tjedana i još se navikava na novu sredinu.

‘Nedostaju mi prijatelji, obitelj i splitske gužve, odnosno ono što se u Splitu smatra gužvom jer se s pravom definicijom te riječi tek sad upoznajem’, smije se Valentina i otkriva da su joj omiljene zagrebačke destinacije Maksimir, Bundek i Sljeme.

‘Volim prirodu i fizičku aktivnost. Dugo sam se bavila kickboxingom, a stare navike teško umiru. I danas udaram vreću iz gušta i zbog toga što uvijek mogu jesti. Veliki sam gurman pa negdje te kalorije treba potrošiti.’

Obožava i putovati, upoznavati kulture i običaje. Do sada je bila u 26 zemalja, a u planu joj je proputovati cijeli svijet.
Energična Valentina i Enterova publika kliknuli su na prvu. Reakcije slušatelja su odlične, a među prvima su joj čestitali kolege Alex Milinković, Nina Slišković Goleš i Domagoj Cifrek – Cif.

Fotografije slobodno preuzimte OVDJE.