Uskoro 1. Hrvatski radijski forum

Media servis 10. ožujka 2018. godine slavi jubilarni 15. rođendan svoga djelovanja.

Kao uvod u veliku proslavu Media servis organizira 1. Hrvatski radijski forum koji će se održati 13. veljače 2018. godine na Svjetski dan radija u atriju Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu.

Bit će predstavljena Deklaracija o medijskom pluralizmu i toleranciji, bit će riječi o regulativi i europskom iskustvu, a razgovarat će se i o izmjenama i dopunama Zakona o elektroničkim medijima.

Media servis Global je produkcijska kuća za proizvodnju radijskog i televizijskog programa, a u dosadašnjem radu posebno je specijalizirana za proizvodnju radijskog programa. Svakodnevno proizvode različite programske sadržaje; informativni, politički, gospodarski, kulturni, zabavni, sportski i drugi program. Najslušaniji je radijski servis u Republici Hrvatskoj s više od milijun slušatelja dnevno.

Jedan od najpoznatijih i najvažnijih proizvoda su vijesti Media servisa koje se emitiraju svakodnevno, svakog punog sata, na oko 50 radio postaje diljem Hrvatske. Profesionalno informiranje zasnovano je na temeljnim načelima novinarstva, točnim, objektivnim, nepristranim i neovisnim informacijama pod motom Media servis – najbrža istina. Zahvaljujući reporterima koji su uvijek na svim bitnim događajima, vijesti Media servisa su brze, aktualne i relevantne, isključivo u interesu javnosti.
Sjedište redakcije Media servisa nalazi se u Zagrebu, dok radijske stanice suradnice proizvode najvažnije priloge, reportaže i priče s područja općina, županija i gradova u kojima djeluju. Media servis svim registriranim korisnicima omogućava čitanje i korištenje potpune dnevne proizvodnje servisa. Svi tekstovi i pripadajući tonovi su u cjelini dostupni registriranim korisnicima.