Ultra Split proslavila 1. rođendan!

Ultrom Split sinoć su slavila i brojna poznata lica. Novo, ali već dobro poznato ime na splitskoj radijskoj sceni okupilo je brojne prijatelje na partyju u povodu prvog rođendana.

Anamarija Asanović, Gianna Apostolski, Sonja i Silvia Dvornik, Ivan Huljić, Ivica Šuljak i mnogi drugi uživali su sinoć uz aktualne party hitove u gradu pod Marjanom. Za odličnu atmosferu pobrinuo se Steev Us ili pravim imenom Stipe Vudrag, inače voditelj na Ultri Split. Svojim miksevima je sve okupljene dobro zagrijao za ljetnu sezonu festivala. 

“Na partyjima ostajem do kraja! Bilo bi odlično da u Splitu, osim Ultre Europe koja je obavezan dio mog plana, ima još sličnih festivala”, rekla je dizajnerica Anamarija Asanović.

Foto: Anamarija Asanović

“Živim za festivale, pa evo odjenula sam se kao za Coachellu na koju mi je cilj jednom i otići. Elektronska vrsta glazbe mi je najdraža”, otkrila je Sonja Dvornik, poznata splitska street style fotografkinja.

“Glazbu biram prema trenutku, a ovisi i o ekipi”, ispričao je glazbenik Ivan Huljić.

Foto: Ivan Huljić

“Iako sam jutros opet ustala u cik zore da bih od šest bila s našim slušateljima, glazba me i večeras ponijela i ne osjećam umor”, poručila je Ultrina voditeljica Valentina Miletić koja je s kolegama razrela slavljeničku tortu. 

Rođendanskim partyjem stavljena je točka na i prve i uspješne godine Ultre Split, radija za mlade koji slušaju modernu i urbanu glazbu. 

Foto: Ultra Split