U 24 sata ispunjene božićne želje djece iz zagrebačkih domova

Enter Zagreb i ove je godine pokrenuo božićnu akciju ‘100 ispunjenih želja’, a ispunjene su u rekordnom roku. Samo jedan dan bio je dovoljan da slušatelji osiguraju više od 120 darova za djecu u domovima.

‘100 ispunjenih želja’ – božićna je akcija Entera Zagreb u kojoj njihovi slušatelji ispunjavaju želje mališana i mladih smještenih u nekoliko domova za djecu i mlade bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi na području Zagreba i okolice. S ispunjavanjem želja ni ranije nisu imali problema, ali ove godine stavke na popisu ‘nestale’ su rekordnom brzinom.

‘Naš Whatsapp broj, inboksi na društvenim mrežama, e-mail i svi ostali kanali komunikacije doslovno su izgorjeli od količine poruka ljudi velikoga srca koji su se željeli pridružiti akciji kako bismo najljepši dio godine učinili još ljepšim’, poručuju s Entera Zagreb.

U roku od 24 sata ispunjene su sve želje, njih ukupno više od 120, koje su Enterovci prikupili i zapisali prilikom posjete domovima I.G. Kovačić i A.G. Matoš, u Nazorovoj i Laduču. Ispod božićnog drvca u njihovoj redakciji prikupljaju se darovi koji još uvijek pristižu iz svih dijelova Hrvatske, ali i inozemstva. Enterovci će ih osobno dostaviti na adrese domova uoči Božića.

Bit će im pune ruke autića, kućica za lutke, lopti, slušalica, slatkiša, igrica, tenisica, a na ovogodišnjem popisu sad već ostvarenih želja našli su se i pribor za slikanje, glazbena kutija, figaro za kosu, maketa broda i još mnogo toga.

‘Srce nam je veliko k’o kuća. Jedno veliko hvala svima koji su sudjelovali i dokazali da u svakome od nas čuči Djed Božićnjak i za to nam ne treba bijela brada ni crveno odijelo’, zaključuju Enterovci.