TOP radio ugostio brojna poznata lica

Jasenko Houra, Vinko Ćemeraš, braća Sinković, Srđan Sekulović Skansi – samo su neki od današnjih gostiju TOP radija koji svira ‘mjuzu koju briješ’.

Jutros od 7 sati Zagreb i službeno ima novi radio – TOP radio, a prva stvar koja je zasvirala bila je premijera pjesme ‘Boje’ u izvedbi Vinka Ćemeraša koju autorski potpisuju Ivan Huljić, Srđan Sekulović Skansi i Marin Pelaić.

Zanimljive detalje o tome kako je pjesma nastala otkrili su u razgovoru s Barbarom Kolar.

https://www.instagram.com/tv/CUZauE6Itwq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Barbari su se u studiju uskoro pridružili i trofejni hrvatski veslači, braća Sinković.

‘Kad se vozim uvijek mi je radio upaljen’, rekao je tom prilikom Martin Sinković. ‘Ja i doma na televiziji znam slušati radio, puno znači da te digne kroz neke teške trenutke’, nadovezao se Valent Sinković koji najviše voli slušati pop i rock, glazbu koju svira upravo TOP radio.

Uzbudljiv prvi radni dan TOP radija uveličao je svojim gostovanjem i frontmen Prljavog kazališta Jasenko Houra Jajo.

‘Radio mi je najdraži medij. Na televiziji pazimo na sitnice, jesu li mi hlače prekratke, jesu li mi cipele prevelike, a radio ti daje opuštenost’, primijetio je Houra, a upravo je takav bio njegov razgovor s Barbarom.

https://www.instagram.com/tv/CUZvv4sIFLS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

t

Do studija je navratio i vaterpolist Josip Pavić, a originalnim javljanjem slušatelje i DJ-eve iznenadio je Goran Ivanišević, naš najveći teniski as.

‘Naša vrata uvijek će biti otvorena svim ljudima s progresivnim idejama i vizijama, svima onima koji imaju što za reći’, tim riječima svoj radni dan na TOP radiju zaključio je njegov programski direktor Ivan Vukušić.