TikToker Dario Marčac o tajnama zanata i ljubavnom statusu: ‘Prvi put imam curu’

Jedan od najpoznatijih domaćih TikTokera Dario Marčac na radiju Ultra Split ispričao je da radi samo ono što ga čini sretnim, a otkrio je i da prvi put u životu ima curu.

‘Prepoznao sam potencijal platforme dok još nije bio očit’, rekao je Dario o svojim TikTok počecima kada je objavljivao 20 do 25 videa dnevno. Godinu i pol kasnije već je bio jedan od najutjecajnijih TikTokera u regiji.

Prve tri sekunde su najbitnije za dobar video, a svima koji žele krenuti njegovim stopama otkrio je i što treba izbjegavati.

‘Ono što nas ne zanima. Neki trendovi nam ne odgovaraju i to se vidi. Pronađite neku svoju nišu, na primjer šminkanje, posao, nokti, prezentiraš to ljudima u nekom svom stilu i budeš konstantan. Što više videa, to bolje’, objašnjava Marčac.

Da nije TikToker, kaže, radio bi opet isto, samo negdje drugdje.

‘Meni je oduvijek san samo biti sretan. Nemam blage veze što bih htio biti, možda to zanimanje niti ne postoji. Radim samo ono što me čini sretnim trenutno.’

Voditeljici Karli Perhat otkrio je da prvi put u životu ima curu.

‘Do nedavno, do prije sedam mjeseci nisam nikad imao curu. U trećem mjesecu ove godine sam se evo zaljubio i to je prva moja cura.’

Na Ultri se okušao i u ulozi radijskog DJ-a, ali nije sve teklo glatko.

@ultrasplit

@dariomarcac prvi put radio dj i booooom! 🤣 #radiohost #cro #radiotiktok #ultrasplit #onair #radiodj #pozitivanarepeat

♬ original sound – Ultra Split