Tereza Kesovija: ‘Izašla sam iz bolnice, jedva čekam prvi koncert’

Glazbena diva Tereza Kesovija otkrila je za Radio Dalmaciju da je upravo napustila bolnicu nakon hospitalizacije zbog bolova u nozi.

Gordan Vasilj i Ivo Perkušić nazvali su glazbenu divu kako bi provjerili odvija li se njezin oporavka prema planu, a ona im je otkrila da je već napustila bolnicu.

‘Izašla sam, još nisam kući, ali ću uskoro biti. Da skupim ove prnje oko sebe i idem. Pozdravi mi moj dragi Split!’, rekla im je odlično raspoložena Kesovija.

Otkrila im je i da jedva čeka opet stati na pozornicu.

‘Nije ništa strašno, hvala Bogu. Moji dobri dušobrižnici, zdravobrižnici su tu da me upozore da bih trebala napraviti nekakve pretrage. Od pretraga ništa, sve je u redu. Ja sam zapravo zdrav čovjek, malo u godinama, ali ono što jedva čekam je prvi koncert’, poručila je pjevačica nakon izlaska iz Klinike za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević’.

‘Imam samo riječi najveće moguće hvale. Toliko su svi dragi, toliko je ta divna doktorica Alemka Markotić krasna žena, i sve te sestre… Znaš ono kad ih voliš, baš od srca ih voliš. Tako su pažljive, drage…’