Tarik Filipović progovorio o iskustvu iz rađaonice: ‘Bio je show’

Voditelj i glumac Tarik Filipović otkrio je u podcastu ‘Skip Or Beep’ na kakvu ga je urnebesnu foru ‘digao’ glumački velikan Mustafa Nadarević, ispričao je svoje iskustvo iz rađaonice kada je na svijet stigao njegov sin Arman, a doznali smo i da ga je, dok je vodio ‘Skrivenu kameru’, netko prijavio da je opljačkao zlatarnicu.

Tarik Filipović svojevremeno je ‘prodao’ legendarnu foru Goranu Ivaniševiću, a sada je otkrio jednu na koju je on ‘pao’. Tijekom snimanja ‘Duge mračne noći’, u jednoj je sceni trebao udariti Mustafu Nadarevića nogom u butinu, a kako je naveo to je izveo vrlo vješto amortizirajući udarac. Međutim, Nadarević je nakon te scene imao bolan izraz lica i nije se pojavio na ručku, kao ni Ivo Gregurević ni Antun Vrdoljak. Kad su nastavili sa snimanjem, Nadarević je i dalje izgledao kao da ga boli, pa ga je Filipović upitao je li dobro i dobio odgovor: ‘Nemoj me samo ti pitati šta je. Jel’ šta je? Jel’ šta je? ‘

‘I skida čovjek hlače, a ondje najveći podljev koji sam u životu vidio. Znači, za nogu odrezati. Rekoh – Nisam to ja. Znaš kako to boli – on mene gleda suznih očiju. Dakle, sve su pripremili, i suzne oči i modricu, zato nisu ručali. Tad sam stvarno doživio blagi šok, a mislio sam da mene nitko ne može na tu foru dignuti…’, ispričao je Tarik.

Na pitanje što radi, a da živcira njegovu suprugu rekao je da ispravlja njezine dubrovačke akcente, a govoreći o prvom poljupcu s Lejlom pokazao je svoju romantičnu stranu.

‘Nikad zaboravljen… Lejla je definitivno leptir koji mi je sletio na rame i koji me odnio nekim najljepšim putem u životu, baš kada sam pomislio da mi je dosta muško-ženskih odnosa, svega toga u čemu se ponekad teško snalazim. Tako da se i taj poljubac uklapa u ovih 15 godina koliko smo zajedno’, rekao je, a doznali smo i da se dobro držao tijekom poroda supruge i to s kamerom u ruci.

‘Snimao sam porod estetski, sa strane pa maksimum koji se vidi su glava i vrhovi koljena, čak sam i asistirao jednom rukom. Naša babica Blaženka je govorila – Ti ćeš pasti u nesvijest, 100 posto. A ja s kamerom, prije toga sam zabavljao druge žene po boksovima, tako da je bio show. U tom trenutku kad je moj Arman došao na svijet dali su mi škare pa sam pupčanu vrpcu prerezao. Sve ima lijepo zabilježeno. I onda united colors of Benetton, Lejla žuta, ja crven, on ljubičast…’, ispričao je i dodao da nije pao u nesvijest.

Otkrio je i da je, dok je još vodio ‘Skrivenu kameru’, bio na razgovoru u policiji jer ga je netko prijavio da je opljačkao zlatarnicu. Zvali su ga iz Policijske uprave Trešnjevka, a on je na početku mislio da je riječ o šali i poklapao slušalicu.

‘Frajer kaže – Hoćete da mi dođemo po vas ili ćete doći sami? Ja nazovem taj broj, centrala, policijska uprava. Uglavnom, čovjek je obio zlatarnicu, a svjedok je rekao – To je onaj dečko koji vodi Skrivenu kameru. Dođem u policiju i rekoh – nisam, šta vam je. Srećom, datum je bio 20.5., mi bili u Zadru dan prije, dan poslije na gostovanju.’

Što je odgovorio kad su ga pitali u čemu je neka bivša djevojka bolja od njegove supruge i kad je zadnji put plakao, doznajte u novoj epizodi podcasta ‘Skip Or Beep’.