Tarik Filipović gostovao na Gold FM-u: Otkrio zanimljiv detalj o susretu s Zlatkom Dalićem

Foto: Gold FM

Tarika Filipovića kojega odnedavno ponovno gledamo na malim ekranima kao voditelja omiljenog kviza ”Tko želi biti milijunaš” jutros je vrući voditeljski stolac zamijenio nešto opuštenijim okruženjem na Goldu FM. Otkrio je što je presudilo da se vrati ”Milijunašu”, ali i zanimljiv detalj o svom susretu s izbornikom Vatrenih Zlatkom Dalićem uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji.

”Bilo je bolno napustiti Potjeru. Moram priznati, to je bila nemoralna ponuda. Bilo bi neukusno voditi i Potjeru i Milijunaša. Dana mi je mogućnost izbora, što je divno, no što odabrati… Mislim da je Potjera dramaturški najsavršeniji kviz koji sam radio, ali zov Milijunaša bio je prejak”, ispričao je Tarik.

Foto: Gold FM

Budući da je obožavatelj nogometa, pomno je pratio i svaku minutu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Prisjetio se za Gold svojeg proročanstva i susreta s Dalićem kojemu je predvidio rezultat za pamćenje.

”Igrao sam Ćiru za reprezentaciju pet dana prije Rusije i na kraju sam Daliću dao šal i rekao mu da će ga taj šal dovesti do polufinala. ‘Tamo ćeš pobijediti Englesku i tvoj jedini zadatak je pobijediti Francusku u finalu.’ Rekao sam to pred 50 svjedoka”, pohvalio se Filipović priznavši odmah da je to ”bubnuo”.

Njegovo oponašanje Ćire Blaževića mnoge impresionira i nasmijava do suza. Na Goldu je u maniri poznatog trenera ispričao stanje na zagrebačkim prometnicama. Poslušajte kako zvuči kada Tarik kao Ćiro Blažević čita prometne vijesti!

Gold FM- Tarik Filipović kao Ćiro: stanje u prometu!