Sve je spremno za prvu HRF Akademiju

“Utjecaj glazbenih festivala na turizam”, tema je okruglog stola koji će se održati u petak 16. lipnja u okviru 1. HRF Akademije. Za mjesto održavanja rasprave odabran je Kaptol Boutique Cinema, a sve kreće u 10 sati.

Panel na aktualnu temu organizira Udruga Hrvatski radijski forum, uz partnerstvo Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice.

Ovaj okrugli stol s modernim, multimedijalnim pristupom u okviru 1. HRF Akademije tek je početak. Predsjednica Udruge Hrvatski radijski forum Silvija Londero Šimleša otkriva da im je cilj više puta godišnje okupljati relevantne sugovornike s kojima će tražiti odgovore na aktualna pitanja.

“HRF Akademijom pod nazivom ‘Utjecaj glazbenih festivala na turizam’ počinje ciklus HRF Akademija čiji je cilj informirati, educirati i progovarati o strateški značajnim temama u Hrvatskoj, o aktualnostima, izazovima te važnim medijskim porukama koje promiču medijsku kulturu. HRF Akademije održavat će se u periodičnim vremenskim intervalima, nekoliko puta godišnje, a uključivat će i organiziranje edukativnih radionica, predavanja, simpozija i drugih stručnih skupova, prvenstveno na temu promicanja, zaštite i očuvanja standarda radijske struke u Hrvatskoj.”