Stjepan Lach očarao mashupom: Ovakvu verziju hita Miše Kovača još nikada niste čuli

Stjepan Lach u Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji pokazao je svu raskoš svog talenta. U sklopu izazova otpjevao je stihove pjesme Miše Kovača ‘Ako me ostaviš’ na glazbu hita Olivera Dragojevića ‘Prije sna’, a poručio je i da na Splitski festival stiže s moćnom pjesmom.

Sinoć je publika premijerno mogla čuti njegovu novu pjesmu ‘Tako nedostaješ’ s kojom će Stjepan ovoga ljeto nastupiti na Splitskom festivalu.

‘Prvi put ove godine na Splitskom festivalu i prvi nastup u Splitu generalno i, znaš što, uzbuđen sam. Iskreno, prvo sam vidio kod Lorene na storyju da je objavila da je prošla. Tad sam pomislio – valjda bi mi netko javio da sam prošao, pa što sad, probat ću nagodinu opet. Onda sam išao pogledati tko je sve prošao i vidio sebe’, rekao je Stjepan kroz smijeh.

‘Kad sam vidio popis imena, ne da mi nije bilo svejedno, bila je još veća čast.’

Za pjesmu s kojom dolazi na Prokurative kaže da je – moćna.

‘Baš sam se ogolio, baš je emotivna, snažna. Aranžmanski je to Goran Kovačić sjajno napravio i baš se veselim. Iskreno, ja nisam taj koji treba suditi, ali po meni je stvarno zasluženo prošla, mislim da se ne može osporiti nikako i baš se veselim tom 3. srpnja, križam dane!’

U sklopu izazova koji mu je zadao Giuliano morao je ‘križati’ dvije velike pjesme – Mišinu ‘Ako me ostaviš’ i ‘Prije sna’ Olivera Dragojevića.

Talentirani glazbenik ujedno je diplomirani geograf, glumac, ali i dobrovoljni vatrogasac.

‘Ja sam iz Turnašice pored Pitomače, odakle sam rodom i selo broji nekih 300 stanovnika, a 150 vatrogasaca. Ima ta jedna ekipa, ovako nas mladih, koji smo išli na vatrogasna natjecanja. Ovo ljeto idemo na 3. Vatrogasnu olimpijadu’, rekao je Stjepan i dodao kako su u obitelji svi na neki način u DVD-u.

‘U toj ekipi smo ti bili ja i moja dva brata, četvrti je vojnik, tata je bio jedno vrijeme predsjednik DVD-a, mama blagajnica, jedino baka nije’, ispričao je Lach.