Silente oduševio: Poslušajte njihovu emotivnu izvedbu Oliverovog hita

U sinoćnjem izdanju live emisije Living Room Acoustic narodnog grupa Silente oduševila je svojom izvedbom hita Olivera Dragojevića ‘Ništa nova’.

‘Ja je jako volim otkad sam bila mala, velika je odgovornost izvesti ovakvu pjesmu’, rekla je Doris, a Tibor dodao da nije siguran koliko dobro sviraju tuđe pjesme: ‘Mene je nekako uvijek bilo sram svirati tuđe pjesme. Imam osjećaj da smo počeli svirati svoje, jer smo loše svirali tuđe.’

Ničeg lošeg nije bilo u njihovoj sinoćnjoj izvedbi, dapače, bilo je odlično. Slušatelji i gledatelji emisije iz novog studija narodnog bili su oduševljeni.

Članovi benda osvrnuli su se i na svoje početke. Tibor je ispričao da nisu znali u što ulaze niti što traže. ‘Ispalo je da nam je bilo previše. Naučila sam da ne zaboravim pitati svoje članove benda kako su, da ne zaboravim da su tu’, dodala je Doris.

Ekipa posljednje vrijeme radi punom parom. ‘Kuha se, radili smo još pet pjesama, ići će singl po sing. Doduše, album će izaći kad krenu svirke da se može promovirati’, otkrio je Tibor.

Sanin je ispričao kako su on i Tibor podijelili uloge, tko će što raditi. ‘To je došlo spontano. Nakon nekih godinu dana sve se iskristaliziralo, meni je odgovaralo samo tekstove raditi. Ja sam kao autor teksta dosta zaštićen. Dok pjeva on je na prvoj liniji, meni je sigurnije biti na drugoj ili trećoj’, objasnio je Sanin u dnevnom boravku narodnog.