Rasprodan u rekordnom roku: Jelena Rozga održala najluđi koncert ikad

Jedna od najvećih pjevačkih zvijezda, Jelena Rozga, počela je veliku akustičnu turneju u dnevnom boravku mlade obitelji Križmanić u predivnom istarskom mjestu Sidreti. „Koncert u tvom domu“ organizirao je najslušaniji radio u zemlji, Narodni.

Istrijani su danima brujali o privatnom i ekskluzivnom koncertu Jelene Rozge, ali se karta nije mogla nigdje kupiti. Bio je to najbrže rasprodani koncert u povijesti. Narodni je „Koncert u tvom domu“ poklonio mladom bračnom paru Križmanić, Vanessi i Paolu, a osim njih na nastupu su bili samo njihovi najbliži prijatelji i rodbina.  

Pozornica je postavljena u njihov dnevni boravak, stigao je bend, upaljena je rasvjeta, postavljene su kamere, razmješteni fotografi, a onda je stigla i zvijezda večeri – Jelena RozgaShow je mogao početi.

„Jako sam uzbuđena. Srce mi lupa 200 na sat“, priznala je odmah na početku uzbuđena Rozga na najintimnijem koncertu u svojoj karijeri, a dočekana je ovacijama okupljenih.

Početno uzbuđenje i nervozu ubrzo je potisnula prava koncertna atmosfera. S obzirom na to da je ovo bio poseban nastup, obilježili su ga i posebni trenuci kao, primjerice, zaustavljanje pjesme zbog zajedničkog fotografiranja ili duet s domaćinom.

Jelena Rozga – Oprosti mala [Koncert u tvom domu 2019.]

„Koncert je bio stvarno odličan. Ovo mi je jedan od najupečatljivijih događaja u životu“, rekao je Paolo nakon nezaboravne večeri.

„Velika sam obožavateljica Jelene Rozge, a što ja slušam, sluša i moj muž. Hvala Narodnom, bilo je predivno“, uz osmijeh je zaključila Vanessa.

Foto: Narodni


Iako su se za „Koncert u tvom domu“ prijavili spontano, iskoristili su priliku i da proslave drugu godišnjicu braka. U svakom slučaju, sada imaju priču za unuke, ali i sina Leona koji je još premlad da razumije kako tek rijetki imaju privilegiju ugostiti jednu od najvećih zvijezda današnjice.

Tu istarsku večer dugo će pamtiti i Jelena Rozga koja je u mjestu Sidreti zapravo počela veliku turneju na kojoj će promovirati akustični album koji bi trebao biti objavljen krajem siječnja.

„Ovo mi je najluđi koncert dosad. Razmišljala sam o tome da se trebam koncentrirati na pjevanje, ali toliko sam se opustila da nisam pazila više na neke tehničke stvari. Baš mi je bilo lipo i guštala sam. Ekipa je bila fenomenalna.“

Foto: Narodni