Pogledajte kako je Petar Grašo rastopio srce obožavateljice

Jedna od najvećih hrvatskih glazbenih zvijezda Petar Grašo, zahvaljujući narodnom, stigao je u dom svoje obožavateljice putem videoveze. 

Splitski pjevač rado se odazvao i iz izolacije odgovorio pozivu, a otkrio je i kako se nosi s ovom situacijom.

„Moram iskreno reći da me nije pogodila karantena. Ova situacija pogađa sve ljude, ali ovo je doista suprotno onome kako ja živim. Inače, u svojoj kući u Splitu budem svega 30-ak dana godišnje, jednako tako u stanu u Zagrebu u kojem živim nešto više. Praktički sam 10-ak mjeseci na putu i tako već 25 godina uz neke pauze.“

Uz takav ritam ne čudi da mu odgovara predah.

 „Kad znaš da je sve stalo, nekako se ta jedna tenzija u meni smirila. Ovo je odmor, ako smo optimisti i kažemo da u svemu lošem ima nešto dobro, ja sam pronašao nešto dobro. Boravim u kući i oko kuće, okrenuti smo sami sebi i našim najbližima. Ja sam se naspavao, odmorio i meni je super.“

Odvojio je vrijeme kako bi razgovarao sa svojom velikom obožavateljicom Anom, 25-godišnjom programerkom iz Splita. Ona je često na njegovim koncertima, a sada je u sklopu akcije „To može samo narodni“ dobila priliku i ugostiti ga online. Međutim, posjet nije značio i upoznavanje.

Čim je voditelj Marko Bratoš najavio Graši da s njim želi razgovarati Ana iz Splita, on je upitao je li riječ o Ani Šundov. Kako je Grašo rastopio srce obožavateljice i kako je izgledao njihov zadnji susret, doznajte u videu.

Dakle, sve je moguće, pa i online druženje s Petrom Grašom. Radio koji te sluša već je čuo i ostvario želju Aleksandri koja je pjevala s Danijelom Martinović i Eliji koja je upoznala Peru Galića iz Opće opasnosti.