Petar Grašo priredio spektakl u Areni Zagreb!

Najpopularniji glazbenik u regiji Petar Grašo održao je spektakularan koncert za pamćenje u prepunoj Areni Zagreb!

Dvosatni spektakl s najimpresivnijom produkcijom i scenom ikad viđenoj u domaćoj produkciji, specijalni efekti i ono najvažnije hit za hitom očarali su više od 15 tisuća obožavatelja. Volim i postojim, Ako te pitaju, ’92, Uvik Isti, Ko nam brani..samo su neki od megahitova koje je publika u glas pjevala s omiljenim glazbenikom i priredila nevjerojatnu atmosferu.

‘Čini mi se da je ovo bila jedna od meni važnijih večeri u životu i bilo je zaista fenomenalno. Ljudi su predugo bili zatvoreni i bili su primorani, iz objektivnih razloga, biti uskraćeni za veselje i nekako se njihova želja za koncertima, kao i želja za mojim pjesmama, a i moja da podijelim to s njima – sve se to nakupilo večeras, mogu samo reći sreća, ogromna sreća!’, sabrao je Grašo dojmove nakon koncerta.

Dvije godine bez omiljenog glazbenika bilo je predugo te nitko nije mogao sakriti oduševljenje i euforiju! Koliko je publici nedostajala Grašina glazba pokazuje i činjenica kako je prvi koncert bio rasprodan gotovo 4 mjeseca prije prvotnog datuma. U međuvremenu glazbenik s više od 25 godina karijere rasprodao je i drugi koncert u Areni Zagreb koji se održava u subotu 19.ožujka.

‘Ponosan sam i nevjerojatno zahvalan publici koja je čekala toliko, ljudima koji su kupovali karte dok su mjere bile na snazi, i nisu zapravo znali kad će se koncert uopće održati, zato sam izuzetno ponosan i zahvalan što imam takvu publiku.’ rekao je Petar.

U koncertu su uživali i brojni poznati: Nives i Goran Ivanišević, Andrija Jarak, Iva Radić, Ivan Vukušić, Marko Tolja.. Ujedno ovo je prvi najveći glazbeni događaj od početka pandemije. Nakon više od dvije godine glazbene tišine u Areni Zagreb, Grašo je pred rasprodanom dvoranom otvorio novo poglavlje u povijesti sektora kreativne industrije.
‘Ovo je jedan od najljepših dana najbolje domaće glazbe’, poručio je nakon koncerta Katijan Knok, direktor narodnog koji, uz agenciju Heart Experience, stoji iza tri velika Grašina koncerta u zagrebačkoj i splitskoj Areni, u osam dana.

‘Ušli smo u ovu priču znajući da će pandemija pred nas staviti mnoštvo izazova, tako je i bilo, ali sve se isplatilo. Posebno je zadovoljstvo stajati iza najvećeg glazbenog događaja od početka pandemije. Obećali smo koncerte vrhunske produkcije svjetske razine i svoje smo obećanje ispunili. Ovaj grandiozni glazbeni događaj dostojan je trenutka, a riječ je o važnoj prekretnici, i za glazbenu industriju i za publiku koja je ovako nešto jako dugo čekala. S obzirom na vremena u kojima živimo drago nam je da narodni širi pozitivne vibracije’, zaključio je Knok.

Sinoćnji povratak u dane punih gledališta, rijetkih glazbenih spektakla, za narodni predstavlja zatvaranje punog kruga – stajali su iza zadnjeg pretpandemijskog koncerta u Areni Zagreb, kao i ovoga, prvog od početka pandemije.
U subotu je druga večer, kad se očekuje još veće slavlje, naime Grašo će na koncertu u subotu sa svojom publikom proslaviti rođendan!