Ovo morate čuti: Pjesme Olivera Dragojevića i Tedija Spalata u izvedbi Marka Kutlića i Matije Cveka

U Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji Matija Cvek obradio je hit Tedija Spalata ‘Sve ću preživit’, a Marko Kutlić otpjevao je Oliverovu pjesmu ‘Ako voliš me’. Obojica su napravila sjajan posao, a otkrili su i neke dosad nepoznate detalje.

U Giulianov show javila se Cvekova djevojka, Nika Turković koja je ispričala da se Matija boji mora i morskih pasa jer je uvjeren da ih ima jako puno i svugdje. Prošle godine su kupili masku za ronjenje jer je, kaže, jedino tako htio ići u more.

‘Jednom sam bio u apsolutno lošoj fazi, skočili smo u more i kroz priču otplivali malo dalje i onda sam shvatio da sam 50 metara od obale i doslovno sam umro. Mislio sam da dinosauri plivaju ispred mene’, ispričao je Matija Cvek kojega sutra očekuje koncert u Splitu.

‘Veselim se nakon Zagreba, Čakovca i Osijeka, Split je trešnjica na kraju. I svaki put zadnje tri, četiri godine koliko dolazim svirati ovdje bude odlična atmosfera i veselim se svom prvom koncertu s cijelim autorskim materijalom. Volim ove ljude!’

A zašto publika voli njega pokazao je i izvedbom pjesme ‘Sve ću preživit’ na svoj način.

Giuliano mu je zadao izazov u sklopu kojega je otpjevao tekst pjesme ‘Moj lipi anđele’ na melodiju svog hita ‘Visine’.

Kako je preživio karantenu, Giulianu je ispričao Marko Kutlić.

‘Iskreno da ti kažem, meni je malo teško uloviti tempo jer sam praktički proveo godinu i pol dana na kauču i pogledao sam sve serije, sad više nemam što za gledati’, rekao je Kutlić i otkrio da prije svakog koncerta ima ritual. Pomoli se Bogu jer kad se pouzda u samog sebe, kaže, sve ode u krivom smjeru, a molitva ga smiri i onda sve bude dobro.

Više nego dobro zvučala je sinoć njegova obrada pjesme Olivera Dragojevića ‘Ako voliš me’.