Nucci, reper kojeg obožavaju i mladi u Hrvatskoj: ‘Radim na zanimljivom duetu, to će biti iznenađenje…’

Srpski reper Nucci, koji je vrlo popularan i među mladima u Hrvatskoj, najavio je na Extra FM-u zanimljiv duet, otkrio je kojim poznatim pjevačima bi volio napisati pjesmu, a progovorio je i o svom ljubavnom statusu.

Prije nešto više od mjesec dana s pjesmom ‘Crno oko’ probio se u sam vrh YouTube trendinga u Hrvatskoj i nije mu to bio prvi put, a uskoro izlazi i njegov novi duet s Voyageom, pjesma ‘Gad’.

‘Krajem travnja, možda uđemo i u svibanj, ali nadam se da nećemo. Radim na jednom zanimljivom duetu, to će biti iznenađenje, i pripremam jednu solo pjesmu. Spot se snima u Africi. Bit će to zanimljiva pjesma, drugačija, mješavina tuge i bijesa’, najavio je Nucci u showu Extra dan.

Voditeljicu Dorinu Duplančić zanimalo je i za koga bi volio napisati pjesmu.

‘Radio sam već pjesme i drugim izvođačima. Sad se nekako igram dosta sa zvukom, to će ljudi tek čuti, tako da bih možda volio neko veliko ime – Aca Lukas, možda ne baš on, ali takvo nešto bi mi bilo zanimljivo. Ili recimo Anastasija, ona je novo lice, možda bi s njom nešto pokušao…’

Osim po svojim pjesmama, Nucci je prepoznatljiv i po stilu odijevanja.

‘Sam se sređujem u 90% slučajeva. U posljednje vrijeme sam počeo surađivati sa stilistima. Mnogima je zanimljivo raditi sa mnom jer je drugačije. Uzeo sam stiliste samo zato jer mi puno pažnje i vremena oduzimaju neke druge stvari i onda mi oni uskoče u pomoć, recimo za spot, neka fotkanja, ali generalno cijeli stil sam izgradio sam.’

Osvrnuo se i na svoj ljubavni status. ‘Trenutno sam slobodan’, otkrio je Nucci, a prisjetio se i srednjoškolske ljubavi.

‘U srednjoj školi sam imao četiri jedinice na polugodištu kad sam se zaljubio. To je bila prva velika ljubav. Iskreno, nisam se dugo tako jako zaljubio i vjerujem da bi sad ta zaljubljenost bila dosta stabilnija.’

U Extra danu Extra FM-a ispričao je i kako izgleda njegov extra dan.

‘Da nemam nijednu obavezu i da odem na neku vikendicu s bazenom, na planinu, s mojim prijateljima’, rekao je u svom prvom intervjuu za neki hrvatski medij.

Cijeli razgovor pogledajte i poslušajte u nastavku.