‘Nije mala stvar izaći pred narod’ Halid Bešlić na Extra FM-u o rasprodanoj Areni Zagreb, a skuhao je i svoju prvu kavu

Regionalna zvijezda Halid Bešlić otkrio je za Extra FM osjeća li tremu uoči nastupa u rasprodanoj Areni Zagreb, a pred njihovom kamerom skuhao je i svoju prvu kavu u životu.

Legendarni pjevač nastupit će u Areni Zagreb 3. prosinca, po peti put.

‘Nema nikakvih specijalnih priprema. Imam bend koji sa mnom svira 25, 30 godina. Dakle, mi se poznajemo u dušu, a produkcija je vrhunska i sve je već uhodano. Najvažnije je doći pred punu dvoranu, pokloniti se i početi. Onda ide pjesma za pjesmom pa dok se ne zaustavimo’, rekao je dobro raspoloženi Bešlić.

Može se pohvaliti iznimno bogatom karijerom, iza njega su nebrojeni nastupi, ali još uvijek osjeća tremu i uzbuđenje pred izlazak na velike pozornice.

‘Nije mala stvar izaći ispred naroda. Najgoru tremu osjećam ako nešto ne štima, ako se bojim da bi nešto moglo zakazati. Prva je stvar tu ozvučenje. Kad se nešto pokvari u malom prostoru, ja samo nastavim pjevati bez ozvučenja, ali u velikom prostoru tako ne možeš održati koncert. Kod mene ipak sve to funkcionira dobro, svi su profesionalci. Samo Bože zdravlja’, rekao je pjevač.

Osim svojom glazbom, privukao je pažnju javnosti i priznanjem da nikada nije napravio kavu, kako je ispričao za IN magazin. Extrina ekipa potrudila se to promijeniti.

‘Moja generacija je muškarce koji su radili u kuhinji zvala papučarima. Tako je bilo, što ćete…’, rekao je Halid Bešlić voditeljici Ivoni Ažić, a onda se primio posla. Kako je to izgledalo, pogledajte OVDJE.