Nešto drugačije: Jole obradio kultni hit Robbieja Williamsa

U Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji Jole je obradio pjesmu ‘Angels’ Robbieja Williamsa, osvrnuo se na nedavnu proslavu Severininog rođendana, a sinoć je sudjelovao u još jednom slavlju.

Večernji show s Giulianom proslavio je svoj prvi rođendan, a zabavu u eteru su uveličali Joško Čagalj Jole i grupa Bolero. U slavljeničkoj atmosferi, dva pjevača dotakla su se još jednog rođendana, Severininog. Naime, Jole je bio jedan od uzvanika na nedavnoj glamuroznoj proslavi.

‘Lipo je žena okupila ljude s estrade, prijatelje, rodbinu, novinare, ljude koji rade vezano uz tu industriju i spotove. Baš sam bio oduševljen, najprije kako je ugostila i počastila ljude…’, rekao je Jole i dodao da mu je bilo drago vidjeti neke ljude koje dugo nije vidio.

Nedavno je objavio ljubavnu baladu ‘Dom bez adrese’, a sada je najavio da uskoro izlazi nova pjesma koja bi mogla biti pravi ljetni hit.

‘Ivan Huljić je napravio i pripremio jednu pjesmu za ljeto, opet će biti drugačija, ali bržeg karaktera. I Tonči radi novu pjesmu, Kozomara radi pjesmu, uglavnom bit će toga, samo Bože zdravlja.’

Pjesmu koju je u showu odlučio obraditi je ‘Angels’ Robbieja Williamsa.