Massimo iznenadio obožavatelja: ‘Vi ste odabrani, doći ćemo kod vas’

Velika glazbena zvijezda Massimo učinio je današnji dan vrlo posebnim jednom svom obožavatelju. Osobno ga je nazvao kako bi ga obavijestio da je upravo on dobitnik njegovog ‘Koncerta u tvom domu’, u organizaciji narodnog.

Karizmatični pjevač jedinstvenog vokala započeo je poziv zagonetno, ne predstavljajući se odmah, ali njegov identitet je vrlo brzo otkriven.

‘Prepoznao sam Vaš glas, nije mi bilo teško’, nasmijao se Velimir Kokot, ovogodišnji dobitnik ‘Koncerta u tvom domu’ narodnog.

‘Ne mogu ni taksi nazvati, a da mi dispečer ne kaže odmah – Bok, Max’, odgovorio je dobro raspoloženi Massimo i prešao na stvar:

‘Vi ste odabrani, doći ćemo kod vas 14. rujna. Napravit ćemo lijepi party, doći dobro raspoloženi i dati sve od sebe te ugodne ljetne večeri. Čak i ako padne kiša, mi ćemo se snaći’.

‘Ja mislim da će biti spektakl. Ekipa je već sada nabrijana’, uzvratio je Velimir, a ništa manje nije uzbuđen ni Massimo.

‘Strašno nam je svima drago, bendu i meni, mojoj supruzi, kćeri, svima nam je drago što oko sebe imamo ljude dobre volje, mali krug velikih ljudi za koje ćemo muzicirati i dati sve od sebe’, poručio je pjevač, a imao je samo jednu molbu – da roštilj bude spreman.

Velimir je obećao da će tako i biti, a druženje je zakazano za srijedu, 14. rujna, u Jastrebarskom. Tada će Massimo, interpretator bez premca ekskluzivno za Velimira i njegovu ekipu izvesti čitav niz hitova od kojih je sazdana njegova karijera.

‘Spektakl u malom’ uživo će prenositi narodni i narodni TV od 20 sati.

U kućama, stanovima i vikendicama njihovih slušatelja i gledatelja, podsjetimo, dosad su nastupili Petar Grašo, Jelena Rozga, Nina Badrić, Danijela Martinović, a lani je ta čast pripala Vanni.