Marko Tolja se vraća u voditeljske vode: ‘Nives Ivanišević bit će glavna, a ja smetalo’

Voditeljske uloge u Living Room Acousticu narodnog preuzimaju Nives Ivanišević i Marko Tolja. Poznata radijska voditeljica i pjevač, povratnik u voditeljske vode nakon gotovo 9 godina, najavljuju dobru zabavu i neka iznenađenja, a otkrivaju i kako funkcioniraju u paru.

Voditeljski debi novog radijskog i televizijskog para dogodit će se idućeg četvrtka, od 18 sati na narodnom i narodni TV-u. Iza njih su probna snimanja na kojima su odlično kliknuli.

‘Tolja i ja smo se upoznali ranije, ali nikada nismo poslovno surađivali. Vjerujem da će to funkcionirati bez problema. Obećao je da će me naučiti pjevati, što je prema mom mišljenju nemoguće, a možda i odsvirati neku pjesmu, pa ću mu maksimalno izlaziti u susret oko svega što će trebati u voditeljskom smislu. Na snimanje najave došli smo modno usklađeni pa se nadam da ćemo biti usklađeni i u ostalome’, uz osmijeh je rekla Nives Ivanišević.

‘Ona će biti glavna, a ja ću više biti zadužen za glazbeni dio. Mislim da smo zadatke odlično podijelili u samom startu. Nives je top, simpa, cool, nepretenciozna’, hvali Marko Tolja kolegicu s kojom će idućih mjeseci ugostiti neke od najvećih domaćih glazbenih zvijezda.

‘Pozitivna trema je uvijek prisutna, mora biti, i kada imam koncerte, a pogotovo kada radim nešto što nije sasvim my cup of tea. Veselim se svakom gostu, druženju, pjevanju i nadam se da ćemo publici ponuditi nešto friško i zabavno’, poručuje Tolja koji će se u voditeljskoj ulozi naći prvi put nakon gotovo 9 godina i naprasno ukinutog showa na javnoj televiziji. Što je presudilo povratku u voditeljske vode?

‘Ovo nije klasični voditeljski angažman. Ja sam zapravo neko smetalo koje će Nives i našim gostima stvarati dodatne probleme u komunikaciji. Tu sam da bih svoje kolege podsjetio na neka zajednička druženja, da nešto zajedno otpjevamo, možda i da izvučem neke detalje o njihovoj karijeri kojih se ni oni sami ne bi sjetili. Uglavnom, sve je usko vezano uz glazbu, sjedim za klavirom i osjećam se kao doma. Tako ću se i ponašati, opušteno’, najavio je Tolja.

‘Stekla sam dojam da je opušten i da bi mogao dobro ‘zapapriti’ našim gostima, a za klavirom će njegova opuštenost i kreativnost doći do izražaja’, dodala je Nives.

Najavljuju dobru zafrkanciju, zanimljive goste i brojna iznenađenja, a zasad se zna da će publika u ovoj sezoni moći slušati obrade stranih hitova u izvedbi domaćih glazbenika.

‘Living Room Acoustic je odličan projekt koji živi već petu sezonu i sretna sam što ću biti dio toga’, zaključila je Nives koja baš ovih dana obilježava 11. godišnjicu radijske karijere.

Prvi Living Room Acoustic s novim voditeljskim parom očekuje nas 28. listopada, od 18 sati, a emisija će se moći slušati i gledati svakog drugog četvrtka na narodnom i narodni TV-u.