Marko Pecotić o nastupu na svadbi: ‘Oponašao sam papu i Tuđmana, istovremeno’

Splitski pjevač Marko Pecotić Peco u Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji obradio je veliki hit Tereze Kesovije i otkrio najupečatljiviji trenutak koji je doživio nastupajući na svadbama.

Marko Pecotić Peco na svoj je način izveo nezaboravnu pjesmu jedne od naših najvećih glazbenih diva.

Svojim raskošnim glasom osvojio je brojne obožavatelje. ‘Bend i ja se spremamo za novu sezonu. Sad je ovo veliki finiš u 12. mjesecu, privodimo sve kraju, a onda sve ispočetka u novoj godini.’

Povremeno nastupa i na svadbama, a Giulianu je ispričao najupečatljiviji moment koji je doživio u tim prilikama.

‘Bilo je to u Hrvacama, na svadbi jednog mog prijatelja. Nisu htjeli započeti sa svadbom dok ja ne blagoslovim mladence oponašajući papu i Tuđmana, i to istovremeno. Nisam htio u početku jer nisam poznavao dobro sve ljude, ali bili su uporni i napravio sam to. Nakon toga cijela sala je pljeskala, svi su bili u deliriju. Prilazi mi neki tip u kožnjaku, mislio sam da će me prebiti, a on dolazi, stišće mi ruku i kaže – Brajo, slušaj, svaka čast. Odmah mi je srce zaigralo kad sam ga čuo’, prisjetio se Pecotić.

Kako to u ovom večernjem showu obično biva, razgovor je u jednom trenutku otišao u neočekivanom smjeru. U sklopu jednog od izazova, Giuliano je upitao Pecu koje bi tri stvari volio raditi da je žena.

‘Tuširao se kao one, one se tuširaju tako vrućom vodom da bih ja dobio opekline trećeg stupnja. Mogu se bojati u koju god boju žele… Ja sam se jednom obojao u plavu boju, a za dva dana se isprala u ultra zelenu. I kao treće, lakirao bih nokte’, spremno je odgovorio Pecotić koji je na Radio Dalmacija ispričao i da su u njegovoj obitelji pripreme za nadolazeći blagdan u punom jeku.

‘Sušimo meso, imamo i domaću kapulu, a pripremamo se tako što smo još prije dva tjedna okitili bor, jer ne može se dočekati Božić.’