Marko Kutlić gostovao na Narodnom: otpjevao “Željo moja” i otvorio dušu

Nakon nedavnog gostovanja u “Mashupu tjedna” na Enteru Zagreb, Marko Kutlić svojim je glasom i stasom još jednom dokazao da je jedno od imena na hrvatskoj glazbenoj sceni na koje treba obratiti pozornost.
 
Mladi je pjevač, u emisiji “Living Room Acoustic” Narodnog, oduševio otpjevavši hit Doris Dragović “Željo moja”. Marko i njegov bend dali su novo,bluesy ruho, starom hitu i nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Osim slušatelja i gledatelja, vlastitom je obradom bio zadovoljan i sam pjevač.
 
“Mislim da bi Doris bila ponosna. A i Tutić! Od malih nogu Doris mi je omiljena pjevačica i mislim da je jedna od najboljih hrvatskih pjevačica svih vremena. Zato sam je odabrao.”

Marko Kutlić – Željo moja [Narodni Living Room Acoustic]

Marko je uživo u dnevnom boravku Narodnog izveo i svoje hitove koji su nastali u posljednje dvije godine otkako je u solo vodama. Otpjevao je pjesme “Sam protiv svih”, “Usne tvoje” i “U kapi tvoje ljubavi” koju je posvetio svojoj djevojci, pjevačici Neli Đinđić.

“To je pjesma koja je točno opisivala moje tadašnje emocionalno stanje, taj neki moj duh. Valjda se zbog toga ljudima sviđaju te pjesme jer vide da su iskrene.”

Nela je iznenadila Marka pojavivši se u emisiji i otkrila neke zanimljivosti o pjevaču koje nitko ne zna – primjerice, Marko je hipohondar, obožava crtati i slikati, a zbog treme prije nastupa često podriguje.

Pjevač je otvorio dušu govoreći o svojoj karijeri i onome što ga u njoj veseli.

“Kad sam se prije pet, šest godina počeo profesionalno baviti glazbom pa ulaskom u bend Pravila igre, imao sam pogrešne  motive. Htio sam stvoriti ime, htio sam se pohvaliti time da sam pjevač, da imam titulu i neko zvanje. Onda sam poslije shvatio da to ništa nije bitno i da se sve to može baciti u smeće ako s tom pjesmom ne dođeš do drugog čovjeka, to je jedini smisao glazbe.”