Marin Čilić na Anteni Zagreb odgovarao na urnebesna pitanja djece

Naš proslavljeni tenisač Marin Čilić na Anteni Zagreb izvukao je parove za nadolazeći humanitarni spektakl na Šalati, ali i odgovarao na pitanja djeca koja su uvijek iskrena publika bez dlake na jeziku.

Marin Čilić sigurno nije nikad ni sanjao da će morati odgovarati na pitanja koja su ga dočekala na Anteni Zagreb. Djeca iz zagrebačkog Dječjeg vrtića Siget dobila su jedinstvenu priliku postaviti pitanja tenisaču i to su napravili u svom stilu – iskreno i škakljivo.
 
“Imam 50 kuna u kasici prasici. Koliko imaš ti?”, zanimalo je Niku. “Jesi li i ti u kazni kad kažeš ružnu riječ?”, upitao je Šimun. “Smrde li ti noge kad izuješ tenisice?”, glasilo je Andrejevo pitanje.

Kako se Marin snašao, pogledajte u videu. 
Saša Lozar & Marin Čilić

Saša je otkrio i da je od prijatelja čuo koliko je Marin skroman i da u teretani strpljivo čeka svoj red za spravu za vježbanje .

”Ako treba, i pomognem. To je sportski. Pogotovo u situacijama kad mogu izaći u javnost i kad nisam sam na teniskom terenu, volim biti među ljudima i trenirati. To mi daje motivaciju”, rekao je Marin.

Foto: Antena Zagreb

Na Anteni Zagreb izvučeni su i parovi koji će zaigrati 12. lipnja na SRC Šalata, na humanitarno-sportskom spektaklu “Gem, set, Hrvatska” Zaklade Marin Čilić. Stižu najveće zvijezde hrvatskog sporta poput Luke Modrića i Dejana Lovrena, a novac se prikuplja za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta u OŠ Tordinci u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Marin je najavio bogat program i otkrio da je ostalo još vrlo malo ulaznica.

Foto: Antena Zagreb