Mandžukić otvoreno na Narodnom: ”Da nismo osvojili medalju u Rusiji, još bih igrao za reprezentaciju”

Točno godinu dana od početka Svjetskog prvenstva u RusijiMario Mandžukić i dalje pamti uspjeh nogometne reprezentacije kao ostvarenje najvećeg sna. U ekskluzivnom gostovanju na Narodnom otkrio je da je osjećaj neopisiv.

”Sve je kao da je bilo jučer. Još uvijek sam sretan zbog toga, svaki dan mi je ispunjen i stvarno se osjećam prelijepo. Nema dana da ne pogledam neku sliku ili video sa Svjetskog prvenstva ili dočeka”, rekao je Mandžukić.

S Tatjanom Jurić i Hrvojem Kečkešom porazgovarao je o karijeri, suigraču Ronaldu, tome što voli jesti, dnevnom rasporedu…

Mario Mandžukić o karijeri, Ronaldu…

Iako ga više nećemo gledati na terenu s reprezentacijom, Mario priznaje da ga je već zamijenio tribinama.

”Gledam sve kad stignem. Uz njih sam stalno, oni to svi znaju. Vrijeme je za druge dečke, oni imaju svoje snove. Ja sam isto čekao 11 godina da ostvarim nešto s Hrvatskom, to je jako puno vremena. Sad je red na drugima, neću im praviti gužvu.”

Neizostavno pitanje bilo je kako se Mario kao jedan Slavonac snašao s temperamentnim Talijanima.

”Slični su nama. Sličan mentalitet. Fanatici su isto za nogomet, ovako su isto malo divlji kao i mi. Ima ih svugdje po gradu, po kavama su stalno i uvijek prilaze. Malo su glasni… Dobro je, simpatični su.”

A iste pozitivne riječi naš nogometaš ima za svojeg kolegu i suigrača Cristiana Ronalda.

”Nije uopće zeznut. Sasvim je normalan dečko, ja sam se isto malo iznenadio koliko je jednostavan”, dodavši kako ne zna je li zbog njega Ronaldo bio u Dubrovniku s obzirom na to da svakodnevno suigračima preporučuje Lijepu Našu za odmor.