Koncert o kojem će se dugo pričati: ‘Danijela je bila nezaboravna’

Pjevačica Danijela Martinović sinoć je održala jedinstveni koncert. Nastupila je u dvorištu čakovečke obitelji u sklopu ‘Koncerta u tvom domu’ narodnog.

Susjedi, poznanici, prolaznici, svi koji su se sinoć zatekli u blizini dvorišta obitelji Treska Sorić zavirivali su preko ograde i pogledom tražili zvijezdu večeri, Danijelu Martinović. Kao što je i obećala domaćinima, Danijela je sinoć dala sve od sebe da im tu večer učini nezaboravnom. Odlično raspoložena nizala je hitove, a rasplesana publika s njom je uglas pjevala do samoga kraja.

VIDEO

Čakovec će ovo pamtiti, rekla je Erna Treska Sorić čim je doznala da im stiže Danijela i to u ovo vrijeme kad su koncerti rijetke pojave, a ovaj posebni i u skladu s epidemiološkim mjerama ispunio je sva njezina očekivanja. Tijekom večeri se i izula kako je ništa ne bi sputavalo.

‘Ovo se događa samo jednom u životu i zato smo to trebali iskoristiti do kraja. Dobili smo uspomenu za cijeli život’, poručila je Erna nakon koncerta koji je ujedno bio i party iznenađenja za njezinog oca koji je proslavio 60. rođendan.

‘Nema boljeg slavlja za rođendan od ovoga. Danijela je bila nezaboravna’, kratak i jasan bio je slavljenik Milan Treska.

I popularna Splićanka bila je puna dojmova. ‘Bilo je zaista posebno i drugačije. Ovo je nadmašilo sva moja očekivanja i možda uopće ne bi bilo ludo da imamo turneju po dvorištima’, ispričala je Danijela voditeljici Tatjani Jurić i otkrila da joj je ovo prvi nastup u nečijem dvorištu u životu.

Kada su se svjetla na improviziranoj pozornici ugasila Danijela se nastavila družiti s domaćinima, a nakon svega zadovoljstvo nije krio ni direktor narodnog Katijan Knok. ‘Ovaj koncert, kao i oni u najvećim Arenama dokaz su da je narodni puno više od radija. Naši slušatelji uvijek su s nama, od playliste koju sami kroje, preko vrlo praćenih društvenih mreža i televizije, do humanitarnih akcija kojima se rado odazivaju. Mi im zauzvrat poklanjamo nezaboravna iskustva i najbolji radio.’

Prije ovog čakovečkog, u sklopu ‘Koncerta u tvom domu’ nastupali su Jelena Rozga, Nina Badrić, Petar Grašo i Severina.

Fotografije slobodno preuzmite OVDJE.

Foto: narodni