Jure Brkljača o Dori, ljubavnom statusu i obožavateljicama: ‘Bilo je nemoralnih ponuda’

Pjevač Jure Brkljača otkrio je Giulianu u Večernjem showu Radio Dalmacije zašto misli da je ‘možda malo pogriješio’ kao član zadarskog žirija Dore, priznao je da je zaljubljen, ali i da je dobivao nemoralne ponude od obožavateljica.

Najbolja pjesma s Dore, prema njegovom mišljenju, je ‘Forgive Me (Oprosti)’ koju je otpjevala Mia Negovetić. Na Giulianovo pitanje je li bolja pjesma od Mije Dimšić ili Marka Bošnjaka, Jure Brkljača je odgovorio:

‘Pjesma od Mije Dimšić, iako je Marko Bošnjak jako dobar vokal. Zapravo, ja sam bio u žiriju u Zadru za Doru i možda sam malo pogriješio što nisam dao više Bošnjaku. Bila mi je malo down pjesma, ali je pjesma sigurno ono… Ja ga pratim od malena i stvarno je fantastičan vokal, lijepo se razvija’.

Zabave nakon Dore nekada su bile legendarne, a kako izgledaju danas?

‘Odmah ću reći da je slabo, to im zamjeram. Nisu baš neki partijaneri, svi su malo štreberi’, s osmijehom je odgovorio pjevač.

Iako do sada nije htio otkriti svoj ljubavni status, Giulianu je rekao da je zaljubljen: ‘Jesam, jesam, priznajem’.

Priznao je i da je dobivao nemoralne ponude od obožavateljica.

‘Bilo je stvarno svega. Bilo je nemoralnih ponuda i to čak u prisustvu dečkiju. Dolaze mi svako malo pokloni, na adresu mi dolaze paketi, znaju što volim – čokolade, kape…’

U večernjem showu na Radio Dalmaciji, u sklopu izazova, otpjevao je i pjesmu Vesne Pisarović ‘Jutro donosi kraj’. Pogledajte kako se snašao…