Jelena Rozga prvi put u Areni Zagreb!

Jedna od naših najvećih glazbenih zvijezda, Jelena Rozga u prosincu kreće na veliku regionalnu turneju, a prva stanica je Arena Zagreb! Na narodnom je najavila i svoj nastup na jednoj od najvećih pozornica u Europi i progovorila o velikoj promjeni u njezinom životu.

Jelena Rozga prva je žena koja je napunila splitsku Spaladium arenu. Sad je vrijeme za onu zagrebačku. Datum koji su njezini obožavatelji dugo čekali je – 17. prosinca.

‘U velikoj sam tremi. Ne mogu vam uopće opisati koliko se radujem tom koncertu. Uz sjajne sam ljude, imamo odličnu produkciju i nekako sam sigurna da će to biti odličan koncert. Ja ću, kao i uvijek, dati sve od sebe. Bit će tu sjajna ekipa, produkcija, plesači. Publika koja je uz mene sve ove godine zaslužuje da im tu večer zaista priredim noć za pamćenje’, objavila je u Living Room Acousticu narodnog pjevačica veliku vijest i najavila da je to početak veće glazbene priče:

‘17.12. zagrebačka Arena, a poslije će biti još svega’. Naime, Zagreb će biti početna točka njezine regionalne turneje, Rozga Tour. Najveće koncertne spektakle priprema i za svoj Split, Beograd, Skoplje, Sarajevo, Ljubljanu. Njezina publika već dobro zna da je perfekcionist i da mogu očekivati vrhunsko live iskustvo, uz neke od najvećih hitova hrvatske glazbe. Do ulaznica za nezaboravnu prosinačku večer u Areni Zagreb može se već sada putem sustava Eventim.

Dok se priprema za svoju najspektakularniju turneju, Rozga će u međuvremenu nastupiti i na jednoj od najvećih pozornica u Europi, na Fusion World Music Festivalu koji će na splitskom Parku mladeži 22. i 23. srpnja okupiti najtraženije glazbene zvijezde, uz najbolju svjetsku produkciju, a očekuje se više od 50 tisuća posjetitelja.

‘Splitska publika je najbolja na svitu, ali zaista se treba dobro pripremiti i napraviti dobar koncert da bi svi bili zadovoljni. To mi je plan na Fusionu 23. srpnja, već imam ideju za sam početak koncerta.’

Festival do ranih jutarnjih sati Jeleni neće predstavljati problem jer, kako priznaje, voli tulumariti. Otkrila je i da je nebrojeno puta vani dočekala zoru upravo sa svojim kolegom i voditeljem Living Room Acoustica Markom Toljom.
Najavila je novu pjesmu čiji se izlazak očekuje netom prije Fusiona, a u pripremi je i novi akustični album. Vremena za odmor do daljnjega – nema.

‘Nakon koncerta u zagrebačkoj Areni, znači 18.12. me nema. Dva, tri dana ću uzeti, a onda idemo dalje.’

Na pitanje kakav je život prema njoj, Jelena odgovara: ‘Radim posao koji volim najviše na svijetu i okružena sam divnim ljudima i prijateljima. Rekla bih da mi je život čista desetka. Najbitnije je da smo zdravi.’

Progovorila je i o velikoj promjeni u njezinom životu.

‘Naučila sam reći ne. Dvadeset i nešto godina mi je trebalo za to, uvijek je bilo – Jelena će, i Jelena je uvijek kimala glavom, ali sad sam odlučila malo više misliti na sebe’, ispričala je jedna od najpopularnijih glazbenica u regiji koja je sinoć pripremila i glazbenu poslasticu za svoju publiku.

U dnevnom boravku narodnog izvela je medley velikih hitova ‘Nebo boje moje ljubavi’, ‘Minut’ srca tvog’ i ‘Ginem’.