Ivo Amulić i Zorica Kondža napokon zapjevali zajedno, pjevačica otkrila: ‘Dio sam Ivine obitelji, kuma sam njegovoj kćerkici’

Ekipa iz Rišpeta i glazbena diva Zorica Kondža promovirali su svoj duet ‘Pružimo nam šansu’ na Radio Dalmaciji. Balada o pomirbi muškarca i žene na prvu je osvojila njihovu publiku što potvrđuje i YouTube trending na kojem su, uz Gršu, trenutačno jedini Hrvati.

‘Znaš kako je rekao doktor Luigi Bepini – da je osnova svakog braka svađanje. Čovjek se malo i posvađa na dnevnoj bazi, ali onda razum i ljubav prevladaju i damo jedan drugome šansu. Tako da je tekst takav da se svatko može pronaći’, rekao je Ivo Amulić u showu ‘Dobar dan, Dalmacijo’ kod Ines Nosić i Gordana Vasilja.

Nakon Miše Kovača, Jelene Rozge i Doris Dragović, Rišpetovci su udružili snage s neponovljivom Zoricom Kondžom.

‘Svi nam kažu da je ovo jedna od najboljih, najljepših i najemotivnijih Rišpetovih pjesama dosad, u ovih naših 11 godina karijere. Stvarno su reakcije fantastične. Jako je puno pregleda. Mislim da će ovo biti, onako neskromno mogu reći, al pari pjesmi ‘Prsti zapleteni’ s Rozgom’, poručio je Amulić.

Kondža je svoje dugogodišnje prijateljstvo s Amulićem dodatno učvrstila tako što je postala kuma njegovoj kćerkici Dini.

‘Mala je preslatka i baš sam počašćena da sam postala na neki način dio Ivine i Sandrine obitelji. Naime, Amulićeva supruga Sandra već godinama pjeva sa mnom, u mom pratećem bendu. S Ivom sam od samih početaka, još od Tutti Fruttija na ovamo, uvijek u dobrim odnosima i, evo, kad je došlo do toga izrazili su želju da ja budem kuma. Ja sam to objeručke prihvatila i zaista sam sretna što imam, ja kažem da imam i ja malu Dinu. Mala je famozna, malo se rijetko viđamo, tako da mi je baš žao, ali uživam svaki put kad vidim koliko je narasla i kakva je slatkica, baš slatkica. Drago mi je da imamo to kumstvo. Ona kad vidi mene kaže – Kuma Zoa, kuma Zoa’, ispričala je Zorica Kondža na Radio Dalmaciji.