Ivanka i Mrle o art projektu Mr.Lee & IvaneSky: ‘Ova vrsta glazbe traži puno, a dobiješ malo’

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle na TOP RADIJU predstavili su najnovije izdanje svog glazbenog art projekta Mr.Lee & IvaneSky, a sudjelovali su i u izazovu u kojem su otkrili neke nove detalje o sebi.

Jedan od najkreativnijih parova na domaćoj sceni 30. travnja će održati koncert i promociju izdanja ‘Magelli’ u Zagrebačkom kazalištu mladih, u čast Paola Magellija, cijenjenog kazališnog redatelja.

‘Radili smo već koncert tamo i stvarno je bilo posebno. Ovaj put smo odlučili ispoštovati Paola Magellija s kojim dosta dugo surađujemo muzički, napravili smo prekrasnu ploču i želimo izvesti sve pjesme, a pridružit će nam se brojni naši umjetnici’, najavila je Ivanka.

Glazba koju stvaraju Mr.Lee & IvaneSky zvuči dosta drugačije od standardnog stvaralaštva koje imamo priliku čuti na domaćem terenu.

‘Ovo je vrsta glazbe i postojanja koja traži nevjerojatno puno trude, energije i iskrenosti, a nazad dobiješ malo. Jasno je da to nije komercijalni projekt, već to radimo čisto iz ljubavi, kao i naši brojni suradnici’, rekla je Ivanka voditeljici Nini Trumbić.

Rade paralelno i u svojim matičnim bendovima, a pred njima je radno ljeto.

‘Let 3 čeka abnormalno puno koncerata u svim krajevima zemlje i šire’, otkrio je Mrle koji će se prvi put okušati kao DJ:

‘Imam svoj prvi nastup na festivalu, na plaži na Krku kao DJ Demian, a planiram objaviti i album.’

Glazbeno ljubavni par na TOP RADIJU, u sklopu izazova, otkrio je i tko je u čemu bolji. Pritom nisu uvijek bili složni, na primjer kod pitanja – tko je veći zabavljač u društvu ili tko je bolji u krevetu.