Ivana Kovač ocu Miši poželjela puno zdravlja : ‘Jutros smo kratko pričali o rođendanu i odma o pismi’

screenshot youtube

Legendarni Mate Mišo Kovač danas slavi 80. rođendan, a njegova kći Ivana tati je poželjela samo zdravlja. U razgovoru s Ines Nosić i Gordanom Vasiljem u showu ‘Dobar dan Dalmacijo’ otkrila je i kakav je bio kao otac te kako je reagirao na njezin nastup na Splitskom festivalu.

‘Meni je ka da ja slavim rođendan. Mislim da veću euforiju osjećam ja nego on. Čuli smo se jutros oko sedam, samo kratko čestitali, i odma me pita: ‘Kako ti ide pisma s Lukom Basijem?’ Kratko o rođendanu i odma o pismi. Njemu je to normalno. Niko nema osjećaj da on ima toliko godina. I onda kada tako kažete 80, promisliš pa di prije. Nema on toliko. Imaš osjećaj da ima 50 – 60 godina’, rekla je Ivana Kovač.

S feštom će pričekati dok ne popuste vrućine, a bit će u krugu obitelji.

‘Mojoj kćeri Eleni rođendan je 6. kolovoza, pa kad malo splasne vrućina svi ćemo se naći i proslaviti sve. Moj je 01.09., pa će biti 3 u 1.’

Odrastanje uz Mišu je jednom riječju bilo – uzbudljivo. Otkrila je i kakav je Mišo bio kao otac.

‘Ne da nije bija strog nego ništa. Znaš kad možeš radit šta oćeš, eto doslovno tako.’

Mišo je pratio Ivanin nastup na ovogodišnjem Splitskom festivalu s pjesmom Danas i nije krio razočarenje što nisu osvojili nagradu.

‘Gleda je, očekiva je da ćemo dobit nagradu. Reka mi je samo – Boli te pipa, gledalo te 200 milijuna ljudi, oni znaju sve.’