Ivan Vukušić nikad otvorenije o ljubavi, varanju i situacijama u kojima nije bio gospodin: ‘Bilo ih je grozno puno’

Voditelj Ivan Vukušić u podcastu ‘Skip Or Beep’ u vrućem stolcu nasuprot Tatjane Jurić otkrio je koliko mu je najdulje trebalo da preboli propalu ljubav i zašto se u nekim ljubavnim situacijama ponašao ‘kao debil’. S obzirom na to da je dobar prijatelj s Goranom Ivaniševićem, a nekada je bio u vezi s njegovom današnjom suprugom Nives, jedno od 16 provokativnih pitanja glasilo je i jesu li ikada razmijenili iskustva.

Poznati radijski i televizijski voditelj potvrdio je da je ‘trenutno u ljubavi’ i rekao da nije isto zaljubljivanje u mlađim danima i danas. ‘Totalno su to drugi trenuci u nama, naša ponašanja i reakcije, drugačiji skeneri rade…’, kazao je Vukušić i otkrio je li sklon varanju.

‘Nema varanja. Varanje je kao pojam rezerviran za one rokerske dijelove života. Ili si u vezi ili imaš rock’n’roll. Ne ići stalno iz veze u vezu. Preporučam rock’n’roll za mentalnu higijenu, za malo nadoći’, kaže, a odgovorio je i kada se prema njegovom mišljenju prevara oprašta: ‘Kada ti nije stalo. Mislim da je lakše oprostiti kada ti nije stalo, kad si s nekim u odnosu, ali nije zapravo to to.’

Otkrio je da su mu trebale i dvije, tri godine da prebrodi propalu ljubav. ‘Ma to je, mislim, uvijek aktualno. Pjesma, scena, gradovi, mjesta, slike, boje, okusi, mirisi, jela, sve te može zaflešati. Ne tako da ne znam gdje sam ili da mi nešto nije jasno, ali podsjetnik je uvijek tu na ono što si prošao’, rekao je.

‘U kojim trenucima života nisi bio gospodin? Ono kad danas razmišljaš o nekoj svojoj intimnoj, ljubavnoj situaciji i kažeš – baš sam bio kreten’, upitala ga je Tatjana, a Vukušić je iskreno priznao: ‘U jako puno njih, u grozno puno njih. Debil si, ego ti je poremetio sve. Nije čak ni ego, ima tu genetike, temperamenta, od kuda dolaziš, ima svega. Dok ne skužiš da je zapravo poanta da sam sa sobom to središ. Znaš da si solo kriv, ali ono što verbaliziraš je glupo, ružno, tražiš krivca u nekome, a zapravo sam sa sobom trebaš malo meditirati, povući se u osamu i doći sebi.’

Govorio je i o prijateljstvu s Goranom Ivaniševićem s čijom suprugom Nives je svojevremeno bio u vezi. Jesu li ikada razmijenili iskustva?

‘Nismo, iako nije da nismo imali prilika. Valjda su gospoda u nama pobijedila’, odgovorio je Vukušić koji s Ivaniševićem povremeno zaigra partiju tenisa. Tko dobije? ‘Ja, po sebi’, odgovara Vukušić i otkriva da Ivanišević nije sklon razbijanju reketa kada igra s njim.

‘Ali ja sam unazad koju godinu imao fazu kad sam razbio dva reketa i poslao mu slike. Čovjek je rekao vrlo jednostavno – Aj reci da ima bolji osjećaj na svitu… Rekoh – Brate nema, super ispušni ventil. Onda je bilo ono seks je precijenjen, klasične glupe muške spike’, ispričao je Vukušić.

U novoj epizodi podcasta ‘Skip Or Beep’ odgovorio je i na pitanje je li mu Ivanišević ponekad ispriča trač o Novaku Đokoviću, a i sam je postavio jedno vrlo zanimljivo pitanje Tatjani Jurić…