Ivan Dečak zapjevao hit Daleke obale i otkrio zašto je trčao s perajama: ‘Nije mi bilo svejedno’

Frontmen grupe Vatra Ivan Dečak ispričao je Giulianu u Večernjem showu na Radio Dalmaciji kako je izgledao njegov susret s velikim ugorom tijekom podvodnog ribolova, a zapjevao je i velike hitove Olivera i Daleke obale.

Podvodni ribolov Dečakov je hobi, a neki ulovi zauvijek se pamte. ‘Ugora kad sam prvog pogodio bježao sam iz mora znaš kako. Sva sreća da sam imao onu pušku na namotavanje, bio je težak pet, šest kilograma. Kad je on krenuo prema meni, ja sam istrčao s perajama. Kažu ljudi ne može se trčati s perajama – može prijatelju. Nije mi bilo svejedno’, ispričao je Dečak.

Upravo trčanje mu je u međuvremenu postalo uživanje. ‘Nakon drugog potresa sam s klincima otišao u svoj rodni grad, u Viroviticu. Točno 1.1. sam izašao iz samoizolacije, onda sam počeo hodati oko prekrasnih ribnjaka koji su pod šumom, zatim sam počeo lagano trčati i postao kao Forrest Gump. Više se nisam mogao zaustaviti. Trčim tri do četiri puta tjedno, i to mi je psihofizički odmor.’

Giuliano je u jednom trenutku preuzeo njegov mobitel i provjerio što se gleda na YouTubeu. Na samom vrhu smjestio se Pepa Pig, te Spiderman i Batman, a Dečak je to objasnio mirom u kući. U prvih pet videa su i U2 club concert i Bruce Springsteen.

U posljednjih 20 dana grupa Vatra održala je već tri koncerta, a bi li nastupio odjeven kao žena provjerio je Giuliano u svom Gluvom pozivu prije nego je ugostio Vatru.

Grupa Vatra je na Radio Dalmaciji izvela obradu velikog Oliverovog hita ‘Galeb i ja’, a Dečak je zapjevao i ‘Ruzinavi brod’ na melodiju ‘Tanga’.