Glumica Elizabeta Brodić postaje radijska voditeljica: ‘Ovo je veliki izazov’

  Novo pojačanje narodnog je Elizabeta Brodić koju je publika zavoljela u seriji “Drugo ime ljubavi”, a iza nje su i brojne druge uspješne uloge.

Već sutra uskočit će u novu ulogu –  radijske voditeljice na narodnom u sklopu Vikend zone. Dobrodošlicu su joj jutros zaželjeli kolege Marko Bratoš i Hrvoje Kečkeš kojima je ispričala kako se osjeća uoči prve smjene.

„Nije me strah ovog posla već tehnike kojom istovremeno treba baratati, ali očekujem super zabavu uz najbolju domaću glazbu. Ovo mi je veliki izazov, to najbolje osjetim po tremi koja je prisutna, a koja kod mene i nije tako česta pojava. Ipak, jako se veselim i nadam se da će se vikendom od 8 do 12 i meni ljudi jednako veseliti.“

Odluku da stane ispred mikrofona kao radijska voditeljica donijela je brzo. „Sve se odvilo vrlo brzo. Igrom slučaja stigao je poziv koji sam, naravno, prihvatila jer cijeli svoj život izazovima ne znam reći ne.“

Ovom izazovu posebno, s obzirom na to da od malih nogu obožava glazbu, pleše i svira. Jedno je vrijeme željela studirati novinarstvo pa je, kako je otkrila, intervjuirala sestru dok je ne bi izludila.

Naposljetku se odlučila za Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu i nije pogriješila. Iako je još vrlo mlada već se može pohvaliti respektabilnom karijerom, a nakon kazališta, filma i TV-a, evo je i na radiju. Sa slušateljima će biti vikendima tijekom jutra, a novi radni ritam ne predstavlja joj problem.

„Iskreno, zadnjih godinu dana sam snimala seriju što je iznimno iscrpljujuće, a i uključivalo je apsolutno sve subote. Snimala sam 12 sati dnevno, budila se u pet, što je i ranije nego što ću se sada buditi tako da mi ritam neće biti posebno drugačiji.“

Elizabeta je jutros nakratko preuzela voditeljsku palicu u programu, ali njezin pravi voditeljski debi bit će sutra ujutro. Ona je spremna, a slušatelji se, sudeći prema njihovim prvim reakcijama, već jako raduju jutarnjim druženjima s njom.