Giuliano postaje radijski voditelj: ‘Kad se jedna vrata zatvore, druga se otvore’

Idući tjedan kreće Giulianov večernji show na Radio Dalmaciji! Poznati splitski pjevač jedva čeka da njegova karijera radijskog voditelja počne i najavljuje pravi show prepun iznenađenja.

‘Napokon mogu otkriti – Edita, postajemo kolege’, rekao je Giuliano jutros na Radio Dalmaciji Editi Lučić Jelić koja mu je zaželjela dobrodošlicu.

Večernji show s Giulianom slušat će se svake srijede od 20 do 22 sata i neće biti sam. U goste će mu dolaziti pjevačke zvijezde, glumci, sportaši.

‘Pripremit ću malo iznenađenje za svakoga gosta, siguran sam da nas već ovu sridu čeka odlična zabava. Naravno da će se i pivat puno, svima nam nedostaju svirke uživo. Uglavnom, budite uz nas u sridu. Taman nakon večere pojačate radio i zaboravimo zajedno na svo crnilo oko nas.’

Očekuje nas puno najbolje glazbe, po kojoj je Radio Dalmacija poznata, a u drugom satu showa i razgovori s gostima u opuštenoj atmosferi, kao i svirke uživo svaki put kad Giuliano ugosti glazbenike.

‘Zbog ove situacije s koronom, kao pjevaču, jedna su mi se vrata privremeno zatvorila, ali druga su se otvorila. Znate kako kažu, život piše romane, a ja vjerujem da ovo nije samo jedno poglavlje, jer radio spaja moju ljubav prema glazbi i dobroj zabavi. Radio Dalmacija je sastavni dio mog života, kao i većine Dalmatinaca. Slušao sam je još na početku karijere i nervozno čekao hoću li čuti svoju pjesmu, a sada na tom radiju imam svoj show! Pripremam se već neko vrime za ovu, novu ulogu i već sam toliko uzbuđen da ne mogu dočekat’ da sve krene. Osjećam malu tremu, ali onu pozitivnu’, poručuje Giuliano koji će za šest dana i službeno u svoj životopis dodati – radijski voditelj.

Najzanimljiviji dijelovi showa redovito će se objavljivati na SoundCloudu i YouTubeu.