Gina predstavila singl ‘Mama’: ‘Obećala sam da neću plakati, ali…’

Pjevačica Gina premijerno je u Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji izvela svoj novi, emotivni singl ‘Mama’, a publiku je osvojila i moćnom, posve drukčijom izvedbom Severininog hita ‘Tvoja prva djevojka’.

Svoj novi singl talentirana mlada pjevačica posvetila je, prije svega, svojoj majci. ‘Ali i svim drugim mamama, svim važnijim osobama u našim životima od kojih smo udaljeni. Udaljeni kilometrima, a ne srcem, nikako’, poručila je Gina kojoj se u pjesmi pridružio i brat Vice.

‘Obećala sam sebi da neću plakati, ali kada dugo radiš na jednoj pjesmi i kad je podijeliš sa svijetom, to je baš veliki trenutak. Bila sam na rubu plača dok sam je pjevala, ali i sada. Mislim da to sve govori o tome kako se osjećam’, priznala je Gina nakon emotivne izvedbe.

‘Glazbu potpisuje Josip Radić, godinu i pol mu je stajala u ladici. Rekao mi je da nije znao što će s njom, a kad smo je Marko Bratoš i ja čuli, to je bilo to. Pisma je bila gotova tri ure nakon što smo čuli instrumental’, rekla je Gina, a njezin brat Vice prisjetio se dana kada mu je ponudila duet:

‘Nazove me na mobitel i kaže mi da mi je poslala nešto na mail, da poslušam i javim. I pita me poslije – šta misliš o pismi? Ja govorim – dobra je, ali jel’ ti sada s ovim svojim načinom umjetničkog izražavanja želiš reći materi da se vraćaš kući? Samo mi je rekla – ne, budalo, samo pivaj sa mnom u toj pismi.’

Gina, djevojka s Brača, već godinama živi u Zagrebu, a Giulianu je ispričala da joj Dalmacija nedostaje:

‘Nemam osjećaj da me Zagreb ‘pojeo’, osim onih momenata kad je magla jedno 28 tisuća dana za redom, onda mi je loše. Prvu godinu kad sam otišla nisam skužila da mi je teško, toliko sam se borila rukama i nogama da ostvarim svoje ciljeve. Ali kad je prošla ta prva godina.… Moji su se brinuli da će mi najviše nedostajati toliko sunca, i je. I dan danas mi to fali, ali uspjela sam se snaći.’

Sinoć se fantastično snašla u obradi velikog Severininog hita. Poslušajte pjesmu ‘Tvoja prva djevojka’ u izvedbi kakvu još niste čuli.