Frontmen grupe Viva o duetu s Doris Dragović: ‘Čak mi je i suza krenula’

U Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji pjevač grupe Viva Toni Rajnović otkrio je da uskoro izlazi njihov novi album na kojem će se naći i duet s glazbenom divom Doris Dragović.

Pjesma koju je otpjevao s Doris zove se ‘Dva smo života’. Toni Rajnović je na Radio Dalmaciji ispričao i kako je bilo surađivati s jednom od najvećih hrvatskih glazbenih zvijezda.

‘To nam je velika čast što je Doris s nama snimila ovu pismu. Kako mi je bilo snimati s Doris? Trema, trema. Doris je jedna veličina i to je stvarno čast. Čim je ona počela pivat u studiju, ja sam se naježio, čak mi je i suza krenula pa sam uteka ča iz studija da me tko ne vidi’, rekao je Rajnović.

Prvi koncert grupa Viva imala je u Strožancu davne 1999. godine. Na pitanje o tajni dugovječnosti benda, Toni odgovara: ‘Iskrenost, poštivanje, nikad ne smiješ trčati za parama i glazba ti treba biti prioritet’.

Iza njih su tri nastupa na Dori i svaki pamte po dobrome. ‘Lipo iskustvo, lipa zabava, nama je bilo savršeno, al’ očigledno se žiriju nije dopalo’, rekao je Toni kroz smijeh.

Viva je poznata, između ostalog, po sviranju na svadbama. Na pitanje koja je najpoznatija osoba kojoj su svirali, naveli su Jolu i njihovog domaćina Giuliana.

U sklopu izazova obradili su pjesmu Erosa Ramazottija ‘Piu bella cosa’.