Franka o pjesmi Nedodirljivi, planovima i sinu Viktoru: ‘Isti ja’

Franka, ovogodišnja finalistica Dana najbolje domaće glazbe, za narodni je ispričala s kojim ciljem i u kakvim okolnostima je snimljena pjesma ‘Nedodirljivi’, a prisjetila se i lanjskog osvajanja nagrade Bilo naroda, kada je dodjelu pratila iz svog doma, sa sinom u naručju koji je, kaže, po karakteru – isti ona.

Pjesma ‘Nedodirljivi’, zahvaljujući glasovima publike, našla se ovoga siječnja u TOP 10, a Franka je otkrila okolnosti u kojima je snimljena.

‘U trećem mjesecu svi smo bili doma i razmišljali što raditi… Trebamo ljudima dati malo glazbe, ljudima to stvarno treba. I meni je trebalo! Bili smo doma u Istri mama, brat, bebač i ja i snimili ‘Nedodirljive’ između spavanja i mijenjanja pelena. Bilo je kaotično… To je pjesma koju ja obožavam.’

Nada se da će uskoro dobiti priliku zapjevati i pred publikom. ‘Mislim da smo svi shvatili u 2021. da nekakve planove baš ne možemo imati, ali nadam se da ćemo uspjeti organizirati jedan veći koncert, to se stvarno nadam.’

Ovom prilikom osvrnula se i na lanjski Dan najbolje domaće glazbe kada je podijelila prvo mjesto s Petrom Grašom. Tada je dodjelu nagrade pratila sa svog kauča: ‘Viktor je spavao na meni, taman je prošla faza grčeva. Bilo je super, posebno, sigurno ću to zauvijek pamtiti’. Rekla je i da Viktor više nije beba, već je preko noći postao dečkić. Pokazuje li već sklonost glazbi?

‘Isti ja po karakteru, ne znam još u vezi mikrofona, ali jako je tvrdoglav, ide svima, uopće me ne šljivi dva posto, društven je kao ja… A ja sam se nadala da će bar malo od tate dobiti, jedan smireniji ton u sebi…’, rekla je nasmijana Franka.