FOTO Veličanstvenim koncertom Saša Matić završio svoj dvodnevni glazbeni spektakl u Zagrebu: ‘Energija je bila gotovo opipljiva’

Rasprodati najveću hrvatsku dvoranu dvije večeri zaredom – to samo rijetki mogu, a Saša Matić – može. Zagrebačka Arena i sinoć je ‘gorjela’ od siline emocija uz jedinstveni vokal ove velike regionalne zvijezde, na drugoj večeri ‘Extra koncerta godine – Dva života’.

Opet gužve na zagrebačkom Laništu, opet euforija. Uzbuđeni obožavatelji i jučer su formirali dugačke redove pred dvoranom. Drugi koncert zaredom Saše Matića u Areni Zagreb organiziran je jer se za prvi nije tražila ulaznica više, kako se obično kaže, već tisuće i tisuće njih. Svi su oni željeli biti dio najavljenog spektakla koji je Saša Matić poklonio svojim obožavateljima u sklopu proslave dva desetljeća karijere.

Njegov izlazak na veliku pozornicu zagrebačke Arene popraćen je ovacijama, a Saša Matić uzvratio im je nizajući svoje velike hitove, poput legendarnog ‘Kralja izgubljenih stvari’ do novijeg ‘Ti i ja’, s njegovog zadnjeg albuma ‘Dva života’.

I sinoć je oduševio publiku s gostima iznenađenja. Pozornicu je podijelio s Milicom Todorović i Lexington Bandom.

‘Nakon svega mogu se samo još jednom zahvaliti svojoj predivnoj publici – činite me najsretnijim čovjekom na svijetu. Energija koja je obje večeri nastala u dvorani bila je jednostavno nevjerojatna, gotovo opipljiva. Podijelili smo neke nezaboravne trenutke, jer sreća se uvijek više osjeti, a tuga lakše preboli kada se podijeli. Iz Zagreba nosim uspomene za cijeli život’, rezimirao je Saša Matić nakon dvodnevnog glazbenog spektakla, iza kojega je stajao Extra FM.

‘Kakve dvije večeri… Arena Zagreb uvijek je veliki zalogaj, ali zato je i zadovoljstvo veće. Čestitam Saši Matiću na koncertima o kojima će se još dugo pričati, kao što se još uvijek spominju i oni od prije četiri godine. Posebno mi je drago što smo s našim slušateljima podijelili još jedno posebno glazbeno iskustvo’, poručio je Antonio-Luka Radanović, direktor Extra FM-a, a zadovoljstvo nisu skrivali ni brojni posjetitelji.

‘Bio sam već prije na Matićevom koncertu i znao sam da to vrijedi ponoviti. Odlično sam se proveo’, rekao nam je mladi Zagrepčanin nakon koncerta, a u mnoštvu smo zatekli i Matićeve obožavatelje iz daleke Kanade:

‘Stigli smo u Hrvatsku u posjet rodbini i odmah smo nabavili ulaznice za koncert. Rijetko koji glazbenik zna napraviti takvu atmosferu, bilo je trenutaka za naježiti se’.

Pod dubokim dojmom i Matić i publika napustili su zagrebačku Arenu, do nekog novog susreta.