Filip Rudan otkrio da će pjevati na Trgu bana Jelačića za Novu godinu i da je zaručen: ‘Zaprosio sam je na našem mjestu…’

Mladi glazbenik Filip Rudan, zvijezda zadnjeg Antena Live Sessiona, za Antenu Zagreb rekao je da će nastupiti na glavnom zagrebačkom trgu na dočeku Nove godine, a otkrio je i gdje je zaprosio djevojku.

Filip Rudan nastupio je na Antena live Sessionu, zadnjem u nizu adventskih mini koncerata u organizaciji Antene Zagreb gdje je oduševio publiku svojim stvarima, ali i obradama božićnog klasika i aktualnih svjetskih hitova.

Jedan od najperspektivnijih mladih glazbenika već se dokazao i kao sjajan autor.

‘Konkretno, pjesme koje sam napisao He’s not the one i Blind su nastale zbog ove trenutne osobe koja me i sad sluša. Najveći motiv za pisanje je osjećaj kojeg mogu dohvatiti u tom momentu’, rekao je Rudan.

Na Anteni se očitovao o priči koja kruži, a prema kojoj su se on i djevojka zaručili u tajnosti.

‘Jesmo, da! Zaprosio sam je na našem mjestu gdje smo prvi put izašli van. Večer prije sam s mamom i frendicom trčao kupiti prsten. Došlo mi je i zaključio sam – She is the one! Puno ljudi kaže da smo premladi, ali ne znam što to točno znači premlado’, rekao je glazbenik.

Govoreći o planovima u prosincu otkrio je i da će pjevati na dočeku Nove godine na Trgu bana Jelačića. ‘Za Novu godinu nastupam na Trgu i bit će odlično’, najavio je.

U igri istina/laž ispričao je Venu i Mihaeli neke zanimljivosti o sebi poput one da piletinu jede samo ako je pohana i da ne voli snijeg.

‘Ne znam točno zašto, možda imam loša iskustva dok sam bio klinac, to grudanje i sve to. Ja sam čovjek od proljeća’, zaključio je Filip Rudan.